Normal – příběh legendárního sériového vraha…

Snad nejočekávanějším českým filmem tohoto roku je thriller Normal, který byl natočen podle skutečné události. Hlavní role ztvárnili Milan Kňažko, Pavel Gajdoš a Dagmar Veškrnová - Havlová.

Černobílá fotografie, propagující český film

Základní informace o filmu

Režie:

Julius Ševčík

Kamera:

Antonio Riestra AMC

Producent:

Karla Stojková

Hudba:

Jan P. Muchow

Hrají:

Milan Kňažko, Pavel Gajdoš, Dagmar Veškrnová - Havlová.Zuzana Kajnarová, Miroslav Táborský, Jan Vlasák, Meto Jovanovski.

Více informací se dozvíte na www.normalfilm.cz

Novodobý Jack Rozparovač?

Thriller Normal byl natočen podle skutečných událostí, přesněji masových vražd, které ve 30. letech minulého století otřásly celou Evropou. Od února 1929 do října 1931 připravil Petr Kurten o život 8 lidí, x dalších napadl. Scénář k filmu vznikl díky poznámkám Kurtenova osobního psychiatra – Karla Berga.

Vrah, jeho manželka a obhájce…

Hlavní děj thrilleru Normal se odehrává mezi 3 hlavními postavami - sériovým vrahem (Milan Kňažko), tajemnou manželkou vraha (Dagmar Veškrnová - Havlová) a ambiciózním obhájcem (Pavel Gajdoš). Film Normal zachycuje vražedné řádění i dramatický střet uvězněného vraha a jeho obhájce.

Normal - příběh legendárního sériového vraha

(zdroj: www.normalfilm.cz)

Šílený a zároveň geniální vrah Kerten se vzdal policii, obhajoby se ujímá ambiciózní mladý právník, který je přesvědčen, že Kurten je psychicky vyšinutý. Aby to dokázal, ponoří se do vrahovy šokující minulosti a poznává pozadí nelítostných činů. V průběhu pátrání potkává další velmi tajemnou postavu, atraktivní Kurtenovu ženu.

S přibývajícími důkazy je stále jasnější, že šílený vrah ještě neřekl své poslední slovo. Proč se nepolapitelný a výjimečně inteligentní zločinec odmítá nechat prohlásit za choromyslného? Jakou roli v případu hraje jeho žena a jaká je skutečná role mladého obhájce? Tři dramatické osudy ve složité pavučině konce jednoho věku. Obhájce zjišťuje, že bude muset bojovat, aby vyvázl živý.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

I věda může být populární
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies