Nokia Morph - mobil budoucnosti?

Jak se vám tento revoluční mobilní telefon budoucnosti líbí? Prozatím je Nokia Morph pouhým konceptem, který se umí ohýbat do všech stran a skenovat okolní prostředí. Brzy se však tento koncept Nokia Morph stane realitou.
Fotografie mobilního telefonu značky Nokia Morph

Nokia Morph – mobil budoucnosti?

Koncept se jmenuje Nokia Morph. Tento mobilní telefon je výsledkem spolupráce výzkumného centra Nokie a univerzity v Cambridge. Představen byl před 14 dny a zanedlouho by se měl na několik měsíců odebrat do muzea moderního umění v New Yorku. Poté na něm budou výzkumníci ještě pracovat a zdokonalovat jej.

Design nové Nokie Morph

Nokia a její revoluční design nového mobilního telefonu Morph se na mobilním trhu určitě prosadí a to už díky svému designu a variabilitě. Tento telefon může být používán jako klasická klávesnice, můžete jej složit do normálního příručního tvaru a volat s ním, telefon může být složen do podoby náramku a nasazen na ruku.

 

Velkou výhodou nové Nokie Morph je i její povrch, který je zároveň solárním panelem, což znamená že mu k provozu postačí sluneční záření. Tak co říkáte? Bude Nokia Morph mobilem budoucnosti? Chcete mít barvu mobilu sladěnou se svým oblečením? Ano? Tak to už s Nokií Morph nebude žádný problém. Tento mobilní telefon se přizpůsobí barvě uživatelova oblečení. 

Nokia Morph – kdy bude k mání?

Kdo by si chtěl pořídit novou Nokiu Morph, bude si muset ještě pár let bohužel počkat. Tento mobil je ve vědecké fázi a jeho vývojový tým jej neustále zdokonaluje. Podle výrobců by se tento mobil mohl objevit na trhu za 7 let. Výrobce tvrdí, že tento mobil bude doopravdy revolučním, který obrátí dosavadní mobilní svět úplně naruby.

Rubrika - Technika a HiTech

MP3 walkmany do dlaně

MP3 přehrávače

DVD Shrink - špičkový program na zálohu DVD

Xbox 360 - nejvýkonnější herní konzole na světě

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Rytmusovy zlatokopky - tlachy nebo realita?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies