Noc v muzeu - Night at the Museum

V akčně dobrodružné komedii, která má název Noc v muzeu, noční hlídač Lary (Ben Stiller) zjistí, že opravdové dobrodružství začíná teprve ve chvíli, kdy zaklapnou dveře za posledním návštěvníkem.

Americký herec Ben Stiller ve filmu Noc v  muzeu

Noc v muzeu (Night at the Museum) - o čem film je?

Posvátné síně přírodovědného muzea jsou plné těch nejúžasnějších exponátů - divoce vypadajících prehistorických stvůr, nelítostných starověkých bojovníků, dávno vymizelých kmenů, afrických zvířat a legendárních historických hrdin.

Ti všichni zde na první pohled nehnutě stojí, navždy zmrazeni v čase. A nebo tomu tak není? V akčně dobrodružné komedii, která má název Noc v muzeu, nový noční hlídač Lary (Ben Stiller) zjistí, že opravdové dobrodružství začíná teprve ve chvíli, kdy zaklapnou dveře za posledním návštěvníkem a zdánlivě nehybné exponáty si začnou užívat divokých nočních akcí.

Ben Stiller v roli nočního hlídače zažije nečekaně rušnou noc

 

Fantastické dobrodružství začíná v okamžiku, kdy si Larry Daley (Ben Stiller) zkrachovalý snílek, který se svými vynalézavými nápady nikdy nenašel příliš velké uplatnění začne pod tlakem nepříznivých okolností hledat obyčejné zaměstnání. Larry vždycky věřil, že byl předurčen k velkým činům. Nemá však sebemenší ponětí, k jak kolosálnímu a nebezpečnému úkolu se upsal v okamžiku, kdy s nechutí přijal práci nočního hlídače v muzeu. Před první směnou dostane do ruky velkou baterku, manuál a je zanechán o samotě ve strašidelně opuštěném a obřím přírodovědném muzeu

Noc v muzeu - základní informace

Režie:

Shawn Levy

Scénář:

Thomas Lennon, Ben Garant

Kamera:

Guillermo Navarro

Hudba:

Terry Wilson

Hrají:

Robin Williams (Theodore Roosevelt), Ben Stiller (Larry Daley), Bill Cobbs (Reginald), Patrick Gallagher (Attila), Ricky Gervais (pan McPhee), Carla Guginová (Rebecca), Matthew Harrison (neandrtálec), Mickey Rooney (člen ochranky)

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Nové hry útočí
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies