Nikki Reed

Nicole Elizabeth Reed se narodila 17. května roku 1988 ve West Los Angeles (California, USA). Tato mladá, nádherná žena je skvělou herečkou a také scénáristkou.

Nikki Reed v šedém saku a džínách

 

Její život je hodně pestrý, ačkoli působila v dětství spíše zakřiknutě. Byla velmi stydlivá holčička, která milovala knížky. Avšak, jak už to tak někdy bývá, ve svých 12 letech se začala kamarádit se skupinou děvčat, která ji ovlivnila velmi negativním způsobem.

 

Než je potkala, měla Nikki se svou maminkou krásný vztah. Později se začala distancovat a získala i první zkušenosti se sexem a drogami. Ani krádeže nebyly v jejím životě výjimkou. O těchto životních zkušenostech později spolupracovala na scénáři filmu s Catherine Hardwicke.

 

Byla to umělkyně, která se jednoho dne chtěla stát režisérkou a spisovatelkou. Nějakou dobu chodila s bratrem od Nikki a po rozchodu se spolu obě dívky spřátelily. A tak tedy vznikl film “Třináctka”, jenž byl napsán podle skutečné události - přímo ze života s Nikki Reed.

 

Kromě tohoto filmu si zahrála i v seriálu O.C., ve filmu Man of God, Legendy z Dogtownu, Úkladná vražda, Justice, Ďáblův sluha, Last Day of Summer a v mnoha dalších. Většina z vás si ji možná pamatuje z veleúspěšné ságy Stmívání (Twilight), kde získala roli Rosalie Hale.

 

Nikki Reed - zajímavosti z natáčení Twilight

 

 

  • Věděli jste, že v původní scéně, ve které rozbije skleněnou mísu se salátem, si Nikki ošklivě pořezala ruce? Proto pak tuto scénu točila v rukavicích.
  • Všichni herci, kteří hráli upíry, měli ve smlouvě dodatek, že se musí držet mimo slunce. Upíři totiž musí mít bledou kůži.
  • Kvůli baseballové scéně se musela Nikki naučit hrát levou rukou.
  • Někteří herci si museli kvůli svým rolím obarvit vlasy. Jednalo se o Petera Facinelliho, Jacksona Rathbona a Nikki Reed. Nikky odbarvovali vlasy až 36 hodin.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Kouzlo a bída cirkusů
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies