Nicole Richie

Nicole Richie se narodila v Kalifornii jako Nicole Camille Escovedo. Je adoptivní dcerou zpěváka a člena skupiny The Commodores Lionela Richieho a jeho tehdejší ženy Brendy Harvey-Richie.

Nicole Richie

Život Nicole Richie ve zkratce

Nicole Richie se narodila 21. září 1981 v Kalifornii jako Nicole Camille Escovedo. Je adoptivní dcerou populárního zpěváka Lionela Richieho ze skupiny The Commodores a jeho bývalé ženy Brendy Harvey Richie. Její biologický otec je herec Peter Michael Escovedo a kmotrem se stal světoznámý zpěvák pop music Michael Jackson.

 

Když Nicole Richie vyrůstala, byla obklopena luxusem, ale její život rozhodně nebyl žádná pohádka. Slavný zpěvák by si určitě titul otce roku nezasloužil a rozvod rodičů Nicole prožívala velmi těžce. Ve svém zoufalém volání o pomoc začala vést život plný alkoholu a divokých večírků odkud měla jen krůček k drogám. Nicole Richie nakonec propadla heroinu. Jak Nicole uvedla: „Byla jsem jako odpadkový koš, brala jsem vše, co bylo po ruce”. Naštěstí s podporou svých přátel prodělala odvykací kúru.

 

Nicole Richie v reality show

V roce 2003 začala Nicole uvádět reality show The Simple Life společně se svojí nejlepší kamarádkou, modelkou, herečkou a v poslední době i zpěvačkou Paris Hilton, se kterou se znají už od střední školy.

 

Před zraky kamer musely tyto dvě bohaté krásky obstát v běžném životě. Ocitly se na mléčné farmě, kde diváky bavily svými bláznivými kousky a ztřeštěnými nápady. Show The Simple Life měla obrovský úspěch a dnes běží v americké televizi již čtvrtá řada, kde se Nicole s Paris objevují v roli vzorných matek.

 

Nicole jako módní ikona

Nicole Richie dnes velebí módní kritici, novináři prestižních magazínů a módní návrháři jí přímo milují. Nicole zbožňuje módní doplňky, sbírka jejich kabelek, slunečních brýlí i bot patří v Hollywoodu mezi nejrozsáhlejší. Do ulic Los Angeles vyráží vždy perfektně oblečená

Nicole Richie a údajná anorexie

Nicole je již několik měsíců podezřelá z toho, že trpí anorexií. Váží pouhých 40 kilogramů, ale podle svých slov má ideální váhu a své stravovací návyky by ani omylem nezměnila. Řekla o sobě: „Jsem zdravě štíhlá”. Ovšem jestli se její vychrtlost líbí mužům...

Erotické fotky Nicole Richie

Krásná herečka ztratila letos v létě v karaoke klubu v Los Angeles svůj fotoaparát. Na to by asi nebylo nic tak hrozného, kdyby přístroj neukrýval její nahé snímky. Od té doby se Nicole docela strachuje, nechce aby se její erotické fotky objevily na internetu, jako se to kdysi stalo i její kamarádce Paris.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Nudíte se v posteli? Zkuste Tantru!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies