Nevinná kráska Katie Holmes

Většina odrostlých puberťáků si ji pamatuje jako ne příliš krásnou holku Joey Potterovou ze seriálů Dawsonův svět. Určitě si taky vzpomínáte. Dnes je z té holky nádherná sexy mamka, po které touží kdejaký chlap.

Fotografie ženy pózující jen v kalhotkách v posteli

planettomcruise.comKatie je prý stydlivá až na půdu, ale tučný výdělek v dolarech přesvědčí i tuhle cudnou krásku odhalit před kamerou své přednosti a potěšit tak příjemným pohledem diváky z mužských řad. V některých filmech ukázala opravdu hodně. Zcela nahou Katie můžete okouknout během erotických scén ve filmu Děkujeme, že kouříte, kde hraje novinářku, která skončí v posteli s tabákovým lobbistou.

 

Co možná o Katie nevíte Mohla zabíjet upíry jako Buffy - přemožitelka upírů, ale chtěla dokončit střední školu, takže roli přenechala herečce Sarah Michelle Gellar.

Katie se podařilo ulovit Toma Cruise, možná to bylo i naopak. I přes to, že od mala byla římskokatolického vyznání, kvůli Toma se připojila k scientologické církvi.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Priyanka Chopra – z Bollywoodu do Hollywoodu?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies