Nevěstince lákají muže už odpradávna

Nejstarší řemeslo lákalo muže už odpradávna. Nevěstince byly velmi frekventované a nacházely se na každém kroku. Ženy, které toto řemeslo vykonávaly, si mnohdy přišly na slušné peníze.

Fotografie polonahé ženy

Vykřičené domy byly na každém rohu

Už je tomu několik století, co se objevil první nevěstinec. Hned od počátku se to zdálo být jako výdělečný podnik, a není se také čemu divit. Pokud si nevěstinec udělal dobré jméno, dojížděli do něj zámožní muži ze všech koutů země – nevyjímaje „počestných“, vysoce postavených pánů, kteří své pravidelné návštěvy museli pečlivě tajit.

Nevěstince – alkohol, sex a zábava

Slušné nevěstince byly pod vedením ženy, která měla nevěstky na starost. Domlouvala jim kšefty a starala se o jejich živobytí. Pokud byla prostitutka hezká a pyšnila se dobrou postavou, přišla si mnohdy k penězům, které nepobírali ani vysoce postavení úředníci.

 

Přes den zábava, trochu spánku a v noci práce. A tak to bylo na denním pořádku. Nevěstky se přes den společně bavily tancem, klábosením a popíjením alkoholu. Na pár hodin zalehly do postele, aby byly na večer čilé. Luxusní prostitutky věnovaly spoustu času na líčení a přípravu účesu. V noci se pak odehrávaly sexuální orgie, přičemž jediná nevěstka za noc stačila obšťastnit i několik desítek zákazníků – to ovšem neplatilo u prostitutek, které byly nadstandardně placené a měly pár stálých, bohatých pánů.

Těžký život pouličních prostitutek

Pouliční prostitutky na tom byly podstatně hůře. Prodávaly se za tak málo peněz, že jim to nestačilo ani na živobytí. Není se tedy čemu divit, že chodily lacině oblečené, špinavé a mnohé z nich šířily pohlavní choroby. V noci střídaly zákazníky jako na běžícím páse a nebylo výjimkou vystřídat jich třeba padesát!

Vykřičené domy tu budou pořád

Jak se zdá, nejstarší řemeslo bude oblíbené pořád. Jedinou konkurencí vykřičených domů je internet, který nabízí alternativní možnosti. No, není to sice „naživo“, ale často alespoň zadarmo…

 

Sex po hádce...

Piercing jako sexuální pomůcka

Velikost penisu - jste nad nebo pod průměrem?

Vzhůru do pivních lázní !

Vesmír opravdu stvořil výbuch

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Rytmusovy zlatokopky - tlachy nebo realita?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies