Netbook IdeaPad S12 s očekávanou technologií nVidia ION je na světě!

Malý, ale výkonný. Přesně tak by se dal zjednodušeně popsat nový netbook Lenovo IdeaPad S12, u kterého je poprvé použita očekávaná technologie nVidia ION.

Fotografie netbooku IdeaPad S12

Nová technologie nVidia ION

Dlouho očekávané technologie nVidia ION spatřila konečně světlo světa. Byla poprvé použita u netbooku Lenovo IdeaPad S12. Technologie Nvidia Ion s integrovanou grafickou kartou Geforce 9400 nabízí digitální výstup, dostatečný výkon i pro 3D, dekódování HD videa či podporu pro CUDA aplikace. Technologie Nvidia Ion se hodí i pro operační systém Windows Vista a 7.

Technické parametry netbooku Lenovo IdeaPad S12

Uvnitř nového netbooku Lenovo IdeaPad S12 se ukrývá procesor Intel Atom N270 s frekvencí 1,6 GHz. Platforma nVidia ION navíc nabídne HDMI konektor, který bude schopen na externí monitory přenášet obraz ve vysokém rozlišení až 1080 obrazových bodů. U netbooku bude k dispozici pevný disk s kapacitou 160 GB a 1 GB operační paměti.

Nabízen bude v černé a bílé barvě. 12-ti palcový displej nabídne tradiční rozlišení 1280 x 800 obrazových bodů. Samozřejmostí u nového Lenova IdeaPad S12 bude také WiFi 802.11 b/g, Bluetooth, 1,3Mpx webkamera, čtečka paměťových karet, Express Card slot, audio jacky, reproduktory, mikrofón, 3 USB 2.0 porty či Ethernet.

Rozměry, hmotnost, výdrž baterie

Výrobce Lenovo udává pro svůj nový netbook rozměry 192×216×22~28,9 milimetrů. Hmotnost by se měla pohybovat okolo 1,6 kilogramů. Součástí netbooku je šestičlánková baterie, která by měla vydržet až pět hodin, bez připojení do elektrické sítě.

Zajímá vás cena?

Pořizovací cena novinky by se měla pohybovat okolo 550 amerických dolarů, v přepočtu přibližně 12 500 českých korun. Společnost Lenovo zatím neprozradila, kdy se novinka objeví na našem trhu.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Gadgety jsou zpátky
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies