Nestydatá Nena Ristić

Znáte tuhle modelku ze Srbska? Pokud ne, my vám tuhle kočku představíte v celé její kráse. Je to další modelka, která nemá problém odhodit všechny své svršky a producírovat se v rouše Evině. Tahle holka se taky nemá za co stydět, souhlasíte?

Fotografie ženy, která pózuje v plavkách

seethrugirls.tumblr.comNena je glamour modelka, čili s nahotou ani problémy mít nemůže. Do odvážnějších snímků se také už několikrát pustila a určitě se jí to vyplatilo. Kdo by se na tuhle drobnou sexy brunetu se zalíbením nepodíval. Zajímavé fotky nafotila pro magazín Matrix, ale zdá se, že tady experti trochu polepšili jejímu poprsí.

Nena se ve světě rozhodně neztratí. Narodila se v Srbsku, ale vyrůstala ve Švýcarsku. Nyní pracuje a bydlí v Itálii. Nena jistě nebude mít o práci glazur modelky nouzi, je opravdu sexy a svou práci umí. Ale kdyby náhodou Nena se o sebe jistě postará, ovládá totiž pět světových jazyků. Popovídá si s vámi anglicky, německy, francouzsky, srbsky a italsky.

Pokud pojedete na dovolenou do Itálie, možná budete mít štěstí a spatříte Nenu téměř nahou. Volně se totiž po svém balkóně a balkónech vůbec producíruje jen v miniaturních kalhotkách s cigaretou v ruce.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Madona Madridu – Penelope Cruz
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies