Samuraj.cz

Nespoutaný Sébastien Chabal

Kateřina Řehořová

Francouzský rugbysta Sébastien Chabal je pro své spoluhráče postrachem, pro muže opravdovým vzorem a pro ženy sexy idolem.

Na ragbyovém hřišti nezná bratra

Anesteziolog, bestie, čistič, jeskynní muž, kanibal, řezník, zvíře… Tak to jsou jen některé přezdívky, které dostal rugbysta Sébastien Chabal od svých spoluhráčů a fanoušků. Jak jste si určitě všimli, tak ani jedna z nich není lichotivá. Přezdívky si zasloužil díky svému stylu hry, rozhodně to totiž není žádný troškař. Že jde do toho naplno, svědčí nejen jeho vražedný pohled směřující k soupeřům, ale také po střetu s ním na zemi ležící hráči. Neuvažuje nad následky, ale zaměřuje se svůj cíl – tedy vyhrát! Své soupeře „pouze“ neskládá na zem, nýbrž je rychle, tvrdě a hlavně účelně sejme. Srážka s ním by se dala přirovnat ke srážce s autem, případně s autobusem v menší rychlosti…

V soukromí je to kliďas

Málokdo by po takovém představení Sébastiena Chabala věřil, že v soukromí je to kliďas. Ale je to tak! Své ví o tom jeho současná žena Annick, která jej vnímá jako milého, pozorného, velmi citlivého a uzavřeného muže. Její slova a pevná rodinná pouta potvrdil svým odchodem z Anglie a návratem do své rodné země – Francie.

Vizáž ala jeskynní muž

Pokud jde o zevnějšek Christiana Chabala, rozhodně se o něm nedá říct, že by to byl nějaký upravený hezounek z reklamy na sportovní obuv a nebo něco podobného. Zarostlý obličej, dlouhé vlasy a brutální pohled z něj dělají atypického sportovce. Když si navíc představíme jeho výšku 192 centimetrů a váhu, která se pohybuje od 106 do 115 kilogramů, tak má z tohoto borce většina chlapů respekt a rozhodně by se s ním do žádné bitky nepouštěla. Nemuselo by to totiž pro ně dopadnout dobře… Zajímavé je, že i přes svůj „jeskynní vzhled“ má Sébastien Chabal mnoho fanynek. Francouzské ženy jej zvolily nejvíce sexy hráčem jednoho mistrovství světa.

Pro zajímavost

Francouzský ragbista Christian Califano o Sébastienovi Chabalovi tvrdí, že má ruce tak dlouhé, že díky nim zhasne světlo přímo z postele, aniž by potřeboval k tomu vypínač. Prostě vyšroubuje žárovku a je to…

Svou energii vybíjí Sébastien Chabal zejména na hřišti. Přesvědčit se o tom můžete v následujícím videu:

Video 1
Nespoutaný Sébastien Chabal, ...

Hodnocení: 4.0

Počet: 1

Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.