Nepodceňujte pojištění do zahraničí

Někteří v pojištění do zahraničí vidí nutnost a jiní zase naprosto zbytečné výdaje. Nikdy si nemůžete být 100% jistí, že se vám zrovna na dovolené nic nestane. Tím, že si to řeknete, se nijak neochráníte. A pokud si to cestovní pojištění nezařídíte, tak se vám dovolená může pekelně prodražit.

Cestovní pojištění se opravdu vyplatí

 

Proč se vyplatí mít cestovní pojištění a s ním spojenou i asistenční službu?

 

Asistenční služba se v zahraničí vyplatí hned z několika důvodů. Cestovní pojištění neslouží jen k finančnímu krytí zdravotních rizik. Může se vám stát, že pro vás v případě nehody přijede více sanitek a každá vás bude chtít odvézt do jiné nemocnice. Díky asistenční službě skončíte ve správné nemocnici a sanitky se tak o vás nemohou přetahovat. Což se skutečně stalo. Další reálnou situací ze života bylo obvinění ze žhářství. Jelikož měl klient sjednané cestovní pojištění, zajistili mu možnost uhrazení kauce, aby nemusel být držen ve vazbě.

 

Cestovní pojištění - co všechno zahrnuje?

 

Je to finanční ochrana, která vás dostane z potíží, do kterých se v zahraničí můžete snadno dostat. Jestli si jej sjednáte, pak se cestovní pojištění za vás postará o úhradu nákladů pojistné události a nákladů na poskytnutí první pomoci. Také zcela pokryje léky i ošetření, také nutnou hospitalizaci v nemocnici, ale také dokáže zařídit a uhradit převoz do některé z českých nemocnic. Klidně si můžete sjednat i nadstandardní pojistné limity, ale bude to dražší.

 

Existují základní balíčky cestovního pojištění, které tedy obsahují nezbytné náklady pro léčbu či ošetření úrazu a všeho, co bezprostředně souvisí s léčbou (diagnostické postupy a jiné). Pak si můžete sjednat i další pojistné limity - různé druhy připojištění.

 

Připojištění - nadstandardní pojistný limit

 

  • Vyšší finanční připojištění, které pokryje více léčebných výloh nebo dražší zákroky, jež jsou nezbytné pro záchranu života.
  • Můžete si připojistit i odpovědnost za způsobenou škodu na majetku či na zdraví 3. osoby.
  • Někteří si pro všechny případy připojišťují i možnost zrušení zájezdu, ztrátu či poškození zavazadel nebo se připojistí pro případ trvalých následků úrazu.
  • Ti, co milují adrenalin a nebojí se jít do rizika, si mohou připojistit konkrétní zimní a rizikový sport.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Courteney Cox opět ve filmu Vřískot
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies