Neobvyklé sexuální praktiky

Tyto sexuální praktiky mají někteří v oblibě a jiní se jim vyhýbají. Určitě ale nepatří do kategorie - běžných sexuálních praktik. Jsou prostě vhodné jen pro někoho. Prozatím jsme vybrali praktiky, které nejsou až tak bizarní. Věřte nám, že existují ještě mnohem děsivější, ale o těch až někdy příště.

erotika, sex

 

Axilární sex (soulož v podpaží)

 

Říká se jí také Axillism, Armpit Intercourse nebo také Armpit Sex. Jde o nepenetrativní techniku, tudíž při ní nedochází k průniku do těla. Provádí se to tak, že muž svůj penis vkládá do podpaží partnera a dělá stejné pohyby jako při skutečné souloži. Možná se budete divit, ale podpaží patří také do erotogenních zón, neboť se v něm nachází apokrinní žlázy, jež reagují na emoce.

 

Jakmile se vzruší, tělo začne vylučovat určitou látku. Ta na někoho může působit jako afrodiziakum. Takže pokud chcete tuto techniku vyzkoušet, měli byste dodržet 3 pravidla - vykoupejte se, oholte si podpaží a použijte lubrikant, protože vám samotný pot určitě jako zvlhčení nebude stačit.

 

Intercrurální či interfemorální sex (sex mezi lýtky či stehny)

 

Jedná se také o nepenetrativní techniku a princip je prakticky stejný jako u soulože v podpaží. Princip je opravdu jednoduchý. Muž vloží penis mezi stehna či lýtka partnerky, která má jediný úkol - pevně k sobě sevřít nohy. Pak už se muž pohybuje opět jako při skutečné souloži. Díky pevně sevřeným nohám partnerky máte podobné pocity jako, když do partnerky opravdu vstupujete. Znovu upozorňujeme, že budete potřebovat lubrikant. Stejný princip má i sex mezi prsa, kterému se jinak říká “španělský sex”.

 

Ass to mouth (z análu do pusy)

 

Muž provádí anální sex s partnerkou (či partnerem), ale po vytažení penisu si ho partnerka či partner vkládá okamžitě do úst. Především jde o to, že se po provádění této techniky, penis vůbec nijak neočistí a přímo se někomu vloží do úst. Tuto praktiku mají rádi dominantně/submisivní páry a často se objevuje i v pornografii. Samozřejmě s sebou tato sexuální praktika nese i zdravotní rizika. Existuje riziko přenosu pohlavních chorob - chlamydie, virus HIV, hepatitida typu A a může dojít i k přenosu jiných infekčních onemocnění. Nejlepší ochranou je provést klystýr před samotným analním sexem, ale i tak je tato praktika velice riziková.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 2.3 Počet: 3 Nejlepší: 4 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

Lana Del Rey - kdo to, sakra, je?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies