Někdo to rád ostré?!

Pánové máte to rádi ostřejší? V tom případě pro vás máme dobrý tip, jak si jídlo pořádně okořenit. Co nějakou výbornou chilli omáčku nebo rovnou pěkně ostrou chilli papričku? Že už jste chilli zkoušeli a nebylo to nic moc? Tak vyzkoušejte pálivé omáčky z chilli shopu!

Fotografie nachilli paprička

jolokia.czPředveďte se v kuchyni

Zkuste někdy uvařit večeři či oběd místo partnerky, ale raději zařiďte, aby děti obědu přítomné nebyly, tohle bude opravdu ostré! Možná i vaší drahé polovičce z toho ohně bude šoufl, ale některé ženy chuť chilli milují. Připravte jí k večeři kus masa nebo sýrovou mísu a k tomu přidejte chilli omáčku jako dip. Máte na výběr, možná bude stačit omáčka „jen“ pálivá nebo extra pálivá. Pro otrlejší je tady ještě jedna varianta a to extrémně pálivá chilli omáčka. Možná potom budete moci předvádět i ohnivou show. Kvalitní pálivé omáčky použijte při přípravě guláše nebo masové směsi, tak dáte jídlu ten správný říz.

Chilli omáčky se budou hodit i v případě grilování, jen škoda, že grilovací sezóna už je téměř za námi.

Naga Jolokia – o co jde

O čem bude řeč Jde o nejpálivější papričku na světě, tedy aspoň tomu tak bylo do roku 2007, kdy si získala zasloužené místo v Guinessově knize rekordů. Možná ji znáte pod názvem Bhut Jolokia, ale má spoustu dalších názvů podle místa původu. Od roku 2010 je jako nejpálivější paprička uznávána Infiniti chilli.

Naga Jolokia je mezidruhový kříženec papriček z Bangladéše a severovýchodního regionu Indie Assamu. Pokud toužíte po sklizni čerstvé pálivé královny, je tedy třeba vyrazit až do daleké Asie. Hledejte v Assamu, Nagalandu, Manipuru a v Bangladeši. Možná budete mít štěstí také na Srí Lance. Se sklizní to ani nebudete muset nijak extra přehánět, na pálivý rok bude stačit opravdu trocha papriček.

Co možná netušíte

Naga Jolokia se používá dokonce jako zbraň a to v ručních granátech. Teď už víte jak se z úkrytu vyhánějí teroristé a ti opravdu vydrží hodně, takže si představte jakou má tahle paprička sílu.

Tak co už máte chuť na něco opavdu ostrého V tom případě navštivte chilli shop a pálivé dobroty máte během pár dnů u vás v kuchyni.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Nespoutaný Sébastien Chabal
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies