Nejžádanější sexy modelky světa

Pořadí nejvíce sexy modelek vycházejí každým rokem, ale vždy se liší podle časopisu, který toto pořadí sestavuje. My jsme udělali seznam nejvíce vydělavajících modelek a tedy modelek nejvíce žádaných.

Karolína Kurková

České ženy se prosazují

Do první desítky žebříčku se vešla i česká modelka Karolína Kurková. Svět modelingu však dobyla spousta dalších dívek z Česka i díky účasti v prestižním finále soutěže Elit Model Look. Naposledy tuto soutěž, která nastartovala kariéru většiny modelek, vyhrála Jennifer Messelierová z Francie. Češka Hana Jiříčková skončila třetí.

Zde je žebříček nejvíce vydělávajících modelek:

Heidi Klumová

K modelingu se Heidi dostala díky otci, který byl manažerem v kosmetické firmě. Nastartoval tak kariéru modelky, která se záhy dostala na obálky všech módních časopisů. Nyní se snaží prosadit i v herectví, učinkovala v několika seriálech či filmech (Ďábel nosí pradu, Perfect stranger). Má také vlastní kolekci bot a šperků.

Gisele Bündchenová

Říka se o ní, že má dokonalé pozadí. Ještě loni byla nejbohatší modelkou právě tato brazilská kráska. Po rozchodu s hercem Leopardem DiCapriem však přišla i o tento titul. Poslední dobou se o ni mluví spíše v souvislosti s odvážnými fotkami, které nafotila.

Adriana Lima

Brazilská supermodelka odstartovala svou kariéru již ve třinácti letech. Pořádně se však prosadila až po přestěhování do států. Nyní se věnuje hlavně charitě, pravidelně se umisťuje na předních místech nejvíce sexy žen dle časopisu FHM.

Tyra Banksová

Americká čokoládová kráska uvádí v americké televizi svou vlastní talkshow. Patří mezi nejznámější a nejžádanější modelky, nyní se focení věnuje stále méně.

Karolína Kurková

Nejlépe placená česká modelka začala fotit v patnácti letech. Těchto fotek si všiml i italský obchodník Alessandro a zařídil Karolíně focení v Miláně. Tam podepsala také exkluzivní smlouvy s firmami Prada a Miu Miu. Od té doby její kariéra neustále stoupá.

Alessandra Ambrosio

Další Brazilka mezi krásnými světovými modelkami. Upoutala na sebe hlavně díky svým diamantovým očím. Neupozorňovala na sebe však hvězdnými manýry.

Isabeli Fontanová

Dvacetiletá modelka dokazuje, že v Brazilii jsou dnes nejhezčí dívky. Ve třinácti letech vyhrála soutěž Elite Models Look. Je spojována hlavně se značkou Ralph Lauren.

Yamila Diazová

Argentinská modelka vystudovala vysokou školu ekonomickou. V současnosti pracuje hlavně pro italské fotografy.

Anna Beatriz Barrosová

K modelingu ji přivedla její starší sestra, také úspěšná brazilská modelka. Spolupracuje hlavně se značkou Victoria´s Secret.

Natalia Vodianovová

Spolu s Karolínou Kurkovou jediné zástupkyně evropského modelingu. Ruská kráska proslula svým účesem na mikádo.

Další zajímavé informace o sexy celebritách:

Krásná a sexy Elisha Cuthber

Michaela Ochotská a fotky pro Playboy

Lucie Borhyová a její ňadra

Sexy kalendář Agáty Hanychové

Carmen Electra versus Pamela Anderson

Veronika Vařeková - prostě dokonalá...

Velmi vnadná Andrea Vránová - Kloboučková...

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Uvažujete o povzbuzováku v podobě viagry?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies