Nejvíce sexy playmate všech dob

Carmen Electra, Marylin Monroe, Pamela Anderson, Ursula Andress, Simona Krainová, Lucie Borhyová, Michaela Ochotská, Eva Aichmajerová, Agáta Hanychová, Kateřina Kristelová, ...atd. Která z těchto slavných žen je podle Vás nejvíce sexy playmate?

Marylin Monroe - pozvedla časopis Playboy k výšinám

Marilyn Monroe se na titulní stránce časopisu Playboy objevila v roce 1953, stala se tak první nahou celebritou (dokonce hned prvního čísla) tohoto časopisu. Právě díky Marylin je tento časopis do dnešní doby velmi populární. Zachované kopie prvního čísla dodnes kolují v aukcích a vydělávají tisíce dolarů. Škoda, že si Marylin svou slávu nemůže vychutnat, za podivných okolností totiž zemřela.

Pro zajímavost: První číslo české mutace pánského časopisu Playboy se objevilo v novinových stáncích objevilo 26. dubna 1991. Jeho 65 tisíc výtisků se velmi rychle vyprodalo.

Pamela Anderson - sexbomba bojuje za práva zvířat

Sexbomba Pamela Anderson není v žebříčku TOP playmate žádným nováčkem. Na obálce časopisu Playboy se objevila poprvé v roce 1989 a zopakovala si to ještě dvanáctkrát. Tím stanovila dosud platný rekord.

V dnešní době je Pamela více než svými erotickými fotkami známá nesčetnými skandály, které plní titulní stránky novin, stejně tak jako Paris Hilton nebo česká rebelka Agáta Hanychová. Co se ovšem Pamele upřít nedá, je její láska ke zvířatům, které brání zuby, nehty.

Bond girl Ursula Andress

Nejznámější a neobletovanější bondgirl všech dob je Ursula Andress. Po boku agenta 007 se objevila v roce 1962 ve filmu Dr. No v sexy bikinách, které byli v tehdejší době revoluční novinkou. Nejen díky nim získala milióny fanoušků (zejména mužského pohlaví).

Pro zajímavost: Bikiny, které měla Ursula Andress ve filmu Dr. No, se před pěti lety vydražili za více než 40 000 liber (téměř 1,7 milionu korun). Na titulní obálce časopisu Playboy se objevila mnohokrát. Ursula byla dlouholetou partnerkou Jean Paula Belmonda.

Zahraniční sexy playmate, které se objevili v časopise Playboy

Mezi sexy playmate, jejichž krásou jsme se mohli pokochat, můžeme zařadit supermodelku Cindy Crawford, herečku Elizabeth Taylor, herečku Megan Fox, skandalistku Lindsay Lohan, sexbombu Carmen Electru a velmi mnoho dalších sexy ženských celebrit.

České celebrity v časopise Playboy

Mezi české celebrity, které se nechali zvěčnit v celé své kráse, patří Vlaďka Erbová, Jana Štefánková, Agáta Hanychová, Kateřina Kristelová, Eva Aichmajerová, Diana Kobzanová, Tereza Pergnerová, Kateřina Kornová, Simona Krainová, Lucie Borhyová, Andrea Vránová, Michaela Ochotská, Veronika Fasterová,Gábina Partyšová či Nikol Štíbrová.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Recenze filmu Největší z Čechů
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies