Nejvíce sexy Bond girl

Která Bond girl je podle Vás nejvíce sexy? Ursula Andress, Halle Berry, Eva Green a nebo profesně nejmladší Olga Kurylenko? Pokochejte se krásou těchto sexy kočiček a řekněte nám svůj názor.

Fotografie ženy, která pózuje na pohovce

Bond girl Ursula Andress

Nejznámější Bond girl všech dob je Ursula Andress. Po boku agenta 007 se objevila v roce 1962 ve filmu Dr. No v sexy bikinách, které byli v tehdejší době revoluční novinkou. Nejen díky nim získala milióny fanoušků (zejména mužského pohlaví).

Pro zajímavost: Bikiny, které měla Ursula Andress ve filmu Dr. No, se před pěti lety vydražili za více než 40 000 liber (téměř 1,7 milionu korun). Na titulní obálce časopisu Playboy se objevila mnohokrát.

 

Bond girl Halle Berry

Halle Berry zazářila v bondovce Dnes neumírej s Piercem Brosmanem v hlavní mužské roli, kde krom svého hereckého talenku a krásy také ukázala, že si s ní není radno zahrávat. Tato čokoládová kráska, která neměla v životě příliš štěstí,  byla zvolena nejvíce sexy ženou planety (nejen díky roli ve slavné bondovce, která ji dopomohla k ještě větší slávě). Pravidelně se umisťuje na prvních příčkách i v dalších anketách o nejvíce sexy ženu.

Pro zajímavost: Lidské tělo a nahota, je pro Halle Berry něco naprosto přirozeného, o její erotické fotografie proto není nouze.

 

Bond girl Eva Green

Kráska Eva Green se objevila v bondovce Casino Royale, kde si zahrála po boku agenta 007 ztvárněného Danielem Craigem, roli Vesper Lynd.

Pro zajímavost: Eva nedávno odhodila stud i šaty a svlékla se pro britský magazín Tatler. Tyto fotografie můžete shlédnout v naší fotogalerii.

 

Bond girl Olga Kurylenko

„Nejmladší" Bond girl je prozatím ukrajinská modelka a v současnosti také herečka, Olga Kurylenko, která si ve snímku James Bond: Quantum of solace, zahrála po boku Daniela Craiga prudkou Camille.

Pro zajímavost: Olga Kurylenko nafotila několik hodně žhavých fotek pro časopis Maxim. Shlédnout je můžete také v naší fotogalerii.

 

Která z výše uvedených Bond girl, je podle Vás nejvíce sexy? Diskutujte pod článkem!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

I věda může být populární
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies