Největší výmysly o ženách

Muži rádi věří většině nesmyslů, které se o ženách říkají. „Ženská patří k plotně a žehlícímu prknu“, „Ženské jsou strašné drbny“, „Nerozumí hokeji, fotbalu ani našim problémům“. Co ještě slýcháte o ženách po hospodách nebo pánských návštěvách? Možná vám tyto nesmysly právě teď vyvrátíme.

Černobílá fotografie muže a ženy

Nesmí vydělávat více než chlap?

Pro extrémně ješitné muže je tato představa hotovou noční můrou. Jsou rodiny, kde se o peněžních přínosech moc nemluví a domácí pokladnička se plní z jakéhosi „neznámého zdroje“. Proč to tak je? Málokterý z vás bude jásat nad tučnou výplatní páskou partnerky. Při tom o nic nejde. Buďte hrdí na ženu, která se dokáže o rodinu postarat.

Ženské nic nevydrží

Opravdu dobrý vtípek. Kdyby nic nevydržely, už tady nejsou. Když mají rýmečku, zvládají se starat o celou domácnost a ještě o vás, pokud touto strašnou nemocí trpíte současně. Taky to zvládnete? Nebo vás píchne a hned ležíte natažení na gauči s teplým čajíčkem a obkladem na bolavé hlavě? Ještě si jí můžete postěžovat, jak je vaše nemoc hrozná a nechat se politovat.

Jsou to citlivky

Jasně, ženské jsou citlivky a chlapi myslitelé. Bohužel vás zklamu. Je vědecky dokázáno, že to tak není. Ženy jsou sice něžná, citlivá stvoření, ale hloupé rozhodně nejsou. Používají obě mozkové hemisféry současně, muži jen jednu. Takže pánové, ženy dokáží spojit racionalitu s emocionalitou. Vy tyto dvě rozdílené věci od sebe oddělujete. Ženy do myšlení zapojují nejen fakta, ale i emoce a intuici. Některé chlapy to může přivádět k šílenství. Příkladem je vědkyně, zároveň oddaná manželka a nositelka Nobelovy ceny Marie Curie-Skłodowska. První profesorka na Sorboně zvládla porodit dvě dcery a studovat radioaktivitu smolince.

Svoboda ženám nic neříká

Je pryč doba, kdy téměř všechny holky byly ve dvaceti vdané a v očekávání. Pokud to tak nebylo, už byla sledována všemi v okolí. Drbny si pak šuškaly něco o tom, že asi není úplně normální. Dnes některé ženy naopak staví svobodu na první příčky. Ženské se svobody nebojí. To je opravdu výmysl, spíše mají někdy strach za svobodou jít.

Ženské hrají v životě submisivní roli

Podobný nesmysl, jako že ženy nic nevydrží. I tady platí - kdyby to tak bylo, tak jsou muži na zeměkouli sami. Asi se to říká, protože si muži přejí, aby to tak bylo. Jak to tak bývá, v mnoha případech přebírají  ženy mužskou roli – jsou tedy dominantní. Kolikrát rozhodla důležité věci partnerka za vás?

Jejich realizace? Mateřství

Tady nejde o totální výmysl. Nedá se říct, že všechny ženy to takto chtějí, ale nějak to tak jde samo. Všechny ženy touží po rodině, dětech a péči o ně, to ovšem neznamená, že netouží po vlastní kariéře. S rolí matky na plný úvazek je spokojeno minimální procento žen. Starat se o miminko je sice krásné, ale není to všechno. Chtějí dokázat především sobě, že mají ještě více, než mixovat kašičky a měnit plenky. Jistě i vy budete pyšní na matku vašich dětí, která se s utíráním dětské prdelky nespokojí.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Machete - nová mexická bomba!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies