Nejulítlejší televizní reklamy

Ne všechny televizní reklamy jsou nudné nebo dokonce trapné. Existuje několik opravdu povedených spotů, kterým se smějete, i když je vidíte po desáté. Seznamte se s nejpovedenějšími reklamami českých televizí!
Záběr na muže sledující televizor z pohovky

Tajemství úspěšné televizní reklamy

Úspěšná je ta reklama, jejíž slogan jste si zapamatovali a občas ho třeba i používáte. Například věta „Mattoni už není“ je známá většině televizních diváků. Pokud vás ale reklama dokáže i rozesmát, jeho tvůrci uhodili „kladívkem na hlavičku“. Podívejme se na takové kousky:

Fernet Stock fandí chlapům

Dva kamarádi na balkóně popíjejí Fernet Stock Citrus a tvrdí, že „I muži mají své dny.“ Známou reklamu ale předčí ještě povedenější spot, kde upovídanou manželku muž jednoduše „vypustí“. Jak se zdá, Fernet Stock ví, jak se dostat do podvědomí mužů.

Blondýna s jogurtem od Müllera

Jakmile na český trh vstoupila německá mlékárenská firma Müller, ihned o sobě dala vědět sérií několika povedených televizních reklam. Patrně nejvíce se nám vryla pod kůži parodie na blondýnu, která se snaží říci, že jogurty od Mullera jsou fakt hustý.

Bóbika – černý humor pro centrum.cz

Žena, která spolu se svým přítelem navštívila asijskou restauraci, požádá personál, aby se jí postarali o jejího psa Bobíka. Kuchař ale žádost pochopí po svém a zákaznici předloží mísu s pokrmem se slovy „Bóbika.“ „Běžte radši tam, kde vám rozumí. Centrum.cz s inteligentním vyhledávačem.“ - zní závěrečná slova reklamního spotu.

 

Tak tuhle reklamu šmrncnutou černým humorem už zná kdekdo. Její popularita je tak vysoká, že v restauracích si lidé mnohdy místo „Na zdraví“ připíjejí se slovy „Bóbika.“ Pro Bobíka byly vytvořeny speciální webové stránky, lidé si posílají Bobíkovy fotky, vtipy i recepty. Kuriózní je, že Číňané při natáčení reklamy vůbec nepochopili vtip spotu. V jejich zemi se totiž psi jedí zcela běžně.

Mohlo by vás zajímat:

Televizní reklamy a jejich vliv na člověka
Televizní karty – je z čeho vybírat
Digi tv konečně i u nás
Panasonic TH TH-42PV60E Viera
LCD televize
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Nespoutaný Sébastien Chabal
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies