Nejoriginálnější dárky pro ženy

Každý z nás už někdy kupoval ženě nějaký ten dárek. Letos si dejte záležet, vymyslete nějaké originální dárky pro ženy. Pokud se chcete inspirovat, aby ten váš dárek byl ten nej, přečtěte si následujících pár řádek a snad zde najdete ten pravý.

dárek

Muži – znáte své drahé polovičky?

Ženy – vybrat pro ně dárek není mnohdy nic jednoduchého. Krásnou květinou určitě nikdy nic nepokazíte, ale do originality to má trochu daleko. Vprvní řadě musíte svůj protějšek dobře znát, vědět co má ráda a co ji naopak až tak moc nepotěší. Pak pro vás nemůže být problém vybrat pro ni dárek.

Luxus není pro každého

S penězi jde všechno líp. Drahé dárky jsou určitě ve své podstatě hodně originální, už jen proto, že si je nemůže dovolit každý. Pokud pořídíte své milované luxusní automobil za pár milionů, určitě ji mile překvapíte, ale jen v tom případě, že už nemá v garáži dalších pět takových vozů. Další drahou věcí, kterou muži často ženám kupují, jsou šperky. Která žena by se nechtěla chlubit náhrdelníkem za pár set tisíc korun.

Adrenalin – originalita v každém směru

Jestliže se vaše žena vyžívá v adrenalinových sportech jako je skok padákem, extrémní lyžování, lezení po skalách, bungejumping a tak podobně, určitě ji jako originální dárek pořiďte něco, kde se na ni adrenalin bude valit ze všech stran. Třeba výstup na nějakou osmitisícovou horu bude pro ni to pravé. Dnes už nejsou téměř žádné meze, pokud jde o adrenalinové originální dárky. Let stíhačkou, nebo jízda v rychlém autě není nic neobvyklého

Originální nemusí být drahé

Né všechny ženy ale touží po tom, aby byly obdarovávány těmi nejdražšími a nejluxusnějšími dárky, které se dají v dnešním světě sehnat. I maličkost může být tou nejoriginálnější věcí, kterou kdy žena dostala. Třeba nějaký ušlechtilý skutek, kterým ji oslníte, se dá rovněž považovat za originální dar.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Machete - nová mexická bomba!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies