Nejočekávanější koncerty v roce 2009

Letošní koncertní scéna bude plná skutečných hvězd. Těšit se můžete např. na Pussycat Dolls, Beyoncé nebo zpěváka Ne-Yo. A vypadá to, že do České republiky zavítá i Madonna! Zjistěte víc.

Mikrofon - hudebni

Koncert Pussycat Dolls a zpěváka Ne-Yo

Kdy a kde: 21. 2. 2009 Tesla aréna Praha

Součástí letošního turné dívčí formace Pussycat Dolls bude koncertní zastávka v Praze. Pussycat Dolls slibují velkou show plnou sexy tanečních vystoupení, originálních nápadů a audiovizuálních efektů. Spolu s holkami vystoupí také zpěvák Ne-Yo. Lístky na tento koncert jsou v prodeji v sítích Ticketpro nebo na stránkách www.tesla-arena.cz.

Abba - The Show

Kdy a kde: 12. 2. 2009 Tesla aréna Praha, 13. 2. 2009 ČEZ aréna Ostrava

Máte rádi písničky ABBY? Přestože tato hudební skupina ukončila svou kariéru už dávno, můžete si užívat jejich písně i vystoupení i dnes – díky revival skupině Original ABBA Band, která je považována za nejautentičtější „ABBA zpěváky“ současnosti. Těšit se můžete na světoznámé hity, originální kostýmy i původní choreografii. Zájem o lístky je obrovský, proto neváhejte a kupujte už nyní! Obstarat si je můžete např. na www.ticketpro.cz.

Beyoncé na světovém turné

Kdy a kde: 30. 4. 2009 O2 aréna Praha

V rámci svého turné „I am“ poprvé do České republiky zavítá královna r’n’b Beyoncé. Supermoderní koncertní scéna, originální choreografie a dechberoucí kostýmy slibují nezapomenutelný zážitek. Evropská část světového turné Beyoncé končí 31. května, poté se ale ještě chystá vystoupit i v Asii, Africe a Austrálii. Vstupenky na koncert zakoupíte na www.o2arena.cz.

Beyoncé se poslední dobou daří i na poli hereckém – za roli ve filmu Dreamgirls získala nominaci na Zlatý glóbus. Excelovala ale také v roli slavné zpěvačky Etty James ve filmu Cadillac Records, který bude mít v ČR premiéru na jaře tohoto roku.

Lenny Kravitz představí svou revoluci lásky

Kdy a kde: 19. 6. 2009 Velodrom Brno

Lenny Kravitz v únoru 2009 vydal nové, v pořadí osmé album s názvem „It Is Time For A Love Revolution“ (v překladu „Je čas na revoluci v lásce“). Album vznikalo během roku nejen v New Yorku, ale i v Paříží, Brazílii, v Miami či a Bahamách. Většinu nástrojů si nahrál Lenny sám. Album nese prvky rocku, ale i soulu, jazzu a funku a tato rozmanitá směs se promítá i do jeho letošní koncertní šňůry. Barevná show Lennyho Kravitze, která je především o lásce a emocích, tentokrát hodlá uchvátit i české diváky v brněnském Velodromu – tedy přímo pod širým nebem! Vstupenky žádejte na www.ticketpro.cz.

Madona v Praze!

Kdy a kde: 13. 8. 2009: Praha – Chodov

Světoznámá pěvecká ikona Madonna údajně vystoupí 13. srpna 2009 na pražském Chodově. Koncert Madonny v Praze sice pořádající agentura ještě nepotvrdila, sama Madonna ale tuto informaci zveřejnila na svých oficiálních stránkách. Její turné začíná v červenci roku 2009 ve Velké Británii a zahrnuje téměř celou Evropu. Koncerty Madonny patří mezi nejvýnosnější na světě – jen za jediný rok si takto přišla na 72 miliónů dolarů. Lístky na koncert ale také nejsou nejlevnější – stojí až 7 995 Kč! Vstupenky zakoupíte na www.ticketpro.cz.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

S Teslou je sranda
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies