Nejlepší štěnice a odposlechy – ve stylu profesionálních špiónů

Použití štěnice je snadné, díky vynalézavosti dnešní doby štěnici v bytě či kanceláři zcela jistě neobjevíte. Máte pocit, že vaše rozhovory někdo nahrává? Čtěte dále a dozvíte se, jak se to dělá…

Fotografie štěnice

Dokonale utajená štěnice

Štěnice umožňuje poslouchat rozhovory v určitém prostoru na dálku a v reálném čase. Současně se dá provést i záznam. Vždy potřebujete vysílač ( štěnici ) a přijímač. Podle typu zařízení může vzdálenost mezi nimi dosahovat 50 až 400 metrů.

Pro chod štěnice obvykle postačí 9V baterka, existují však i rafinovanější odposlechy, díky kterým stačí cílovou místnost navštívit pouze jednou. Baterie se časem vybije a je třeba ji vyměnit. To ale neplatí u štěnice, která je zabudovaná v klasické elektrické rozdvojce. Je plně funkční a díky neustálému připojení k energii vysílá stále.

Hlavní výhodou štěnic zabudovaných v rozdvojkách, ale i v prodlužovačkách nebo zásuvkách je, kromě stabilního dlouhodobého odposlechu, nenápadnost.

Hi Tech - Mikrodiktafony

Nepotřebujete–li odposlech provádět v reálném čase, nabízí se možnost použití mikrodiktafonu. Zachycené rozhovory nahrávají ve vysoké kvalitě a jejich použití je velmi snadné.

V současné době se vyrábějí i z materiálů, které neodhalí ani detektor kovu. Mikrodiktafon má i další prvky, které napomáhají k vysoké účinnosti a zároveň uspokojí vysokou mírou diskrétnosti. Od slova mikro je jasné, že jejich rozměry jsou miniaturní. Dají se tak zabudovat například do náramku, přívěsku nebo po vzoru amerických filmů vyměnit za knoflík.Tyto přístroje mají obvykle velkou kapacitu, baterie navíc vydrží velmi dlouho.

Odposlechy pevné linky

Kromě odposlechu místnosti a rozhovorů přes štěnici nebo mikrodiktafony se dá využít i odposlech jak mobilního, tak i telefonu pevné linky. K odposlechu pevné linky se používají speciální adaptery. Ty stačí přicvaknout k telefonnímu drátu v jakémkoliv místě a je hotovo. Diktafon provede záznam, který si můžete později přehrát.

Běžný prodej většiny odposlechových výrobků je určen převážně profesionálním firmám. Upozorňujeme, že tímto článkem k odposlechům a podobným činnostem nikoho nenabádáme. Jedná se pouze o informativní text.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Nové hry pro opravdové fajnšmekry
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies