Nejlepší online společenské hry zdarma

Hráváte často klasické hry jako jsou například lodě, piškvorky nebo slovní fotbal? Nečekejte, až vaši blízcí přijdou domů a vyzvěte je teď hned k souboji na internetu. Přinášíme vám tipy na nejlepší společenské hry online!

Fotografie počítačové myši s panáčky z Člověče nezlob se

Slovní fotbal na internetu

Slovní fotbal je jednou z nejoblíbenějších společenských her. Nepotřebujete žádné vybavení, stačí jen někdo, kdo chce hrát s vámi a může se začít.

Pokud zrovna chcete hrát a jste sami, máte nyní možnost vyzvat kohokoliv online. Internetová hra má oproti klasické trochu upravená pravidla. V časovém limitu se snažíte z daných písmen seskládat co nejvíce slov a dát tak protivníkovi gól nebo udělit červenou kartu.

Vyhrává ten, kdo do konce zápasu stihne vymyslet více jiných slov, než protivník a nastřílí tak více gólů. Slovní fotbal výborně prověří vaši slovní zásobu.

Kulečník, hra českých hospod

Kulečník je v českých hospodách stále sportem číslo 1. Své dovednosti při něm porovnávají mladí i staří. I tento sport se již dlouhou dobu drží na předních příčkách oblíbenosti online her. Opět máte možnost vyzvat prakticky kohokoliv, kdo zrovna sedí u počítače s připojením k internetu.

Pravidla se i zde dočkala menších úprav, ty dělají kulečník pro internetového hráče o poznání atraktivnějším. V online kulečníku má například na konečné skóre vliv i čas míření, což je ohodnoceno body. Za nevnoření koule do kapsy se mohou body odečítat.

Další oblíbené online hry

Na internet se mimo již zmiňovaného kulečníku a slovního fotbalu dostaly prakticky všechny oblíbené deskové hry. Online tak můžete své přátele vyzvat třeba v piškvorkách.

Zahrajte si také další z nezapomenutelných her – Lodě. Zvolte polohu válečných křižníků a rychle potopte ty soupeřovy. Při hraní této hry si zaručeně užijete spoustu zábavy.

Staňte se mistrem a porazte všechny kamarády v šachách či dámě. Opět online ovládáte figurky na šachovnici pouze pomocí myši.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Rugby – sport pro drsňáky
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies