Nejlepší milenky jsou ženy po 40tce

Určitě o nich znáte spoustu vtipů. Vystupují v nich jako komické figurky, které by za trochu toho sexu udělaly cokoli. Smějeme se do té doby, než kvůli atraktivní čtyřicetileté dračici ztratíme hlavu a pak jsme to my, kdo škemráme a žadoníme o trochu něhy a sexu – a ten v podání čtyřicítek fakt stojí za to!

Fotografie zachycující pár, který se chystá si dát polibek

Věk je jen číslo

V úvodu jsme zmínili vtipy o čtyřicítkách, tak schválně:

Jaký je rozdíl mezi 8letou, 18letou, 28letou, 38letou a 48letou?
Matematik by odpověděl, že vždy 10 let. Podstata správné odpovědi ale tkví ve vztahu k pohádkám a posteli:
8letou uložíš do postýlky a povíš jí pohádku.
18leté nejprve povíš pohádku a potom ji uložíš do postele.
28leté není třeba povídat pohádku, aby se uložila do postele.
38letá ti sama řekne pohádku, abys šel do postele.
48leté povíš pohádku, abys nemusel jít do postele.

No jo, ale co když ta nejstarší z nich je ta nejkrásnější, nejvíc sexy a na svoje roky vůbec nevypadá? Ostatně zkuste si odpovědět sami: dáte přednost šeredné dvacítce, nebo krásné čtyřicátnici? Neříkejte, že byste ze své postele vyhodili takovou Monicu Bellucci nebo Mahulenu Bočanovou!

Kočky i ve čtyřiceti

Že čtyřicítky nejsou žádné obstarožní utahané ojetiny, to nám dnes a denně dokazují rubriky společenských magazínů, kde tyhle dámy hravě strčí do kapsy i holky o generaci mladší. Ale nemusíme hned chodit mezi celebrity. Určitě ve svém okolí máte ženské tohoto věku, na kterých mlsně spočine nejedno mužské oko. Dokážou být tak rajcovní, že si kromě svých vrstevníků klidně můžou dovolit i milence ve věku svých synů.

Pozitiva převažují

Tyhlety ročníky mají hned několik výhod:

  • Vědí, jak o sebe pečovat.
  • Mají dost času (odrostlé děti, manžel věčně na služební cestě nebo u milenky).
  • Mají vlastní kariéru, tudíž finance, a nebudou od vás očekávat, abyste za ně platili kafe, taxíky, dluhy…
  • Mají za sebou pár vztahů, vědí, co chtějí – a to i v posteli.

Zkušenosti k nezaplacení

Postelové zkušenosti jsou jejich největší deviza. Dvacítka má sice křehčí masíčko, ale co se s ní kolikrát v posteli nadřete… Ani ten orgasmus není moc jistý, holky v tomhle věku ještě ani nevědí, co jim vlastně dělá dobře, nebo vám místo orgasmu předvedou hereckou etudu, aby se zavděčily. To zkušená čtyřicítka je jiné kafe. Ta ví přesně, kam a jak byste měl sáhnout, aby to mělo ten správný efekt. Spoustu fíglů vás ještě naučí.

Tyhle ročníky v sexu rády experimentují, navzdory věku jsou hodně hravé a dravé, tak se můžete dočkat i překvapení v podobě sexuálních pomůcek, nějakého sado maso, bondage a jiné. Zralá ženská v posteli ráda převezme iniciativu a vy se stanete jejím plyšáčkem, se kterým si pěkně a dlouho pohraje.

Dalším velkým plus čtyřicítek je to, že jsou relativně sexuálně nevyužité, manžel workholik na ně nemá čas a neworkholik čas sice má, ale tráví ho s milenkou. A výsledek? Ohromný sexuální potenciál zanedbávaných paniček, který čeká jen na vás!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Nové drsné filmy v našich kinech
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies