Nejlépe placená zaměstnání

Ptáte se, jaká jsou nejlépe placená zaměstnání? V dnešním článku jsme si pro vás připravili malý průzkum, ze kterého se dozvíte, která zaměstnání jsou po finanční stránce skutečně lukrativní.

Fotografie muže sedícího na podlaze s počítačem, reproduktorem a kytarou

Lidé a práce

Lidé si hledají své zaměstnání podle dosaženého vzdělání, dosavadní praxe, jejich zkušeností a dovedností a mnoha dalších faktorů, které budoucí zaměstnání mohou ovlivňovat. Nejlépe placená zaměstnání však neznamenají pouze to, ale také léta dřiny nebo nadměrně vysoký intelekt. Pojďme se podívat na nejlépe placená zaměstnání, a co vlastně vše obnášejí.

Zaměstnání snů

5. místo – pilot

Profese pilota je velmi náročná. Získání pilotního průkazu trvá mnoho let a stojí obrovský finanční obnos. Navíc je potřeba perfektní fyzické kondice. Za ta léta odříkání se to však nakonec vyplatí.

4. místo – programátor

Průměrný programátor si dokáže vydělat finanční obnos, který je mnohem vyšší než udávaná průměrná mzda. Pokud je programátor trochu šikovnější, dokáže si přijít na několik desítek tisíc korun. Co k tomuto zaměstnání potřebujete? Rozhodně intelekt a roky strávené nad odbornou literaturou.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Záhadná úmrtí celebrit – 1. díl
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies