Nejhorší módní trapasy

Každý z nás někdy při výběru oblečení nebo módních doplňků šlápl vedle. Existují ale drobnosti, které sami nevnímáme a pro okolí jsou pěstí na oko. Zvláště všímavé jsou ženy – zbavte se proto módních trapasů jednou provždy!
Fotografie pánské obuvi-žabek s ponožkami a dírou na palci

Módní trapas č. 1 - ponožky v botách

Ať si módní návrháři říkají co chtějí, pro většinu českých žen jsou ponožky v sandálech antierotickou ostudou. Nechcete-li, aby se za vás přítelkyně, manželka či milenka styděla, zapamatujte si, že do otevřené obuvi nic víc než vaše holá noha nepatří!

Módní trapas č. 2 – mastné vlasy

Vlasy by měly ladit stejně jako boty či pásek. K čemu vám budou drahé džíny a košile podle poslední módy, když byste na vlasech mohli smažit řízky? Raději riskněte, že kvůli mytí vlasů přijdete na rande pozdě než abyste přišli včas na svou možná poslední schůzku.

Módní trapas č. 3 – špína za nehty

Co k tomu říct? Pokud žena spatří za nehty rukou, jenž se jí mají dotýkat, černé nánosy, těžko bude mít chuť na něžnosti. Takto zanedbaná péče svědčí o lehkovážnosti, která se mnohdy promítá i do osobního života.

Módní trapas č. 4 – rozkrok u kolen

Kalhoty stažené přehnaně nízko a prodloužený rozkrok končící až někde u kolen je výsadou náctiletých. Patříte-li mezi ně, budiž vám odpuštěno. Spadáte-li ale do kategorie osob podstatně starších, kalhoty okamžitě vyhoďte nebo darujte bezdomovcům.

Módní trapas č. 5 – igelitka

Chlapi sice nenosí kabelku a někde své osobní věci dát musí, ale igelitka opravdu není ideální řešení. V dnešní době existuje spousta pánských tašek a brašen, za které by se nemusel stydět ani George Armani.

Módní trapas č. 6 – přešperkováno

Muži výrazně ověšeni zlatem či stříbrem jsou všeobecně pokládáni za frajírky, kteří mají nutkání dokazovat světu, jak jsou zajištění. Antipaticky na ženy působí jak velké množství šperků najednou, tak i přehnaně hrubé řetízky.

Módní trapas č. 7 – vykukující spodní prádlo

Přestože třeba nosíte značkové spodní prádlo, není zrovna košér když jeho vykukující lem vidí celý svět. Dávejte si také pozor, aby přes světlé kalhoty nebyly vidět kostky na vašich trenkách – v tomto případě se snažte barvu spodního prádla sladit s barvou kalhot a na vzory zapomeňte úplně.

Poradíme vám, jak být trendy!

Kravaty prozradí vaši osobnost
Košile, polokošile nebo tričko
Vesta – vaše módní záchrana
Vizitky a navštívenky
Módní zákony

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Polonahá Kim Kardashian v reklamě na Sketchers
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies