Nejhnusnější kauzy českého šoubyznysu

V českém šoubyznysu se pohybují jen čestní, charakterní a neúplatní lidé. O tom není pochyb. Přesto se najdou individua, která se je pokoušejí zdiskreditovat a vrhnout na toto mravně dokonalé prostředí stín. Takový Leoš Mareš by mohl vyprávět…

Přední stránka časopisu Blesk

Zneužitý Leoš

Leoš je čestný, pracovitý a vtipný chlapec. Pro svou rodinu by se rozkrájel. A když takhle jednou po vyčerpávající práci relaxoval v baru u sklenky neperlivé minerálky, našla se lidská bestie, která mu do pití vhodila uspávací prostředek. Uvědomil si vůbec neznámý zlotřilec, co způsobil?! Jak snadno se chrnící Leoš mohl stát obětí zneužití a znásilnění? Naštěstí se omámeného jinocha ujala obětavá slečna, která se ho snažila probudit a dovést k manželce. Ostatně fotky, na kterých se v prádélku (ano, skutečně riskovala nachlazení a housera) sklání nad zmámeným Leošem a provádí dýchání z úst do klína, to jasně dokazují. Také Leošova manželka, zděšena lidským hyenismem, vyjádřila vděčnost zkušené resuscitátorce.

Pozor na balkony

Jiřina Bohdalová je ikonou českého národa. Obdivovaná, milovaná, uznávaná – a právem. Ale ani to nezabránilo českému koumákovi pořídit na dovolené její nahaté fotky a prodat je bulváru. Celý národ se tak mohl pokochat Jiřininými křivkami, které neopatrně a neprozřetelně vystavila kdesi v hotelu na balkóně. Dotyčný možná dostal pár tisícovek (zasloužil by spíš foťákem po hlavě), Bohdalová si trhla ostudu (ale zas je fakt, že díky tomu boduje v nejrůznějších anketách o nejhezčí prsa českého šoubyznysu).

Tragédie v Jevanech

Sebevražda Karla Svobody byla kauza, při které bulvární novináři slintali blahem. Bylo tam všechno – smrt bez jasného motivu, mladá vdova, napjaté rodinné vztahy, láska, vášeň, pomluvy – prostě hotové antické drama. A k dovršení všeho se v řadách policie našel bídák, který fotky zasebevražděného Svobody nabídl bulváru. K tomu připočtěme verbální útoky na vdovu (že, pane režisére Renči?), majetkové spory mezi dědici, milenky a milence vyplouvající na povrch… Karle, Karle, měls tohle zapotřebí?!

Konec jednoho přátelství

Helena a Marta byly kamarádky. S kamarádem Vaškem založily trio Golden Kids, ve kterém se proskotačily až do osudového roku 1968. Pak se jejich cesty rozešly – rozverná Helena v kariéře pokračovala, zádumčivá Marta dozpívala. Pokus o obnovu kdysi slavného tria nevyšel. A to je právě kámen úrazu a příčina soudního sporu mezi dvěma kdysi kamarádkami, dnes rivalkami. Veřejnost ani tak nezajímá, kdo má v tomto sporu pravdu, celý proces je vnímán spíš jako kauza mezi úspěšnou, normalizací nedotčenou zpěvačkou (Vondráčková) a obětí normalizace, která byla nucena vzdát se kariéry (Kubišová). Hádejte, na čí straně jsou sympatie veřejnosti i kolegů z branže?

Never ending story?

Bylo nebylo jedno popové království a v něm odkvétající princezna Iveta, kterou lidé považovali za ufňukanou alkoholičku. Jednoho dne potkala prince Jiřího – urostlého, zarostlého a zadluženého. A byla z toho láska jak z mexické telenovely. Jiří tu má hned několik rolí:

Novomanžel: Jiří i přes svoje dluhy organizuje vskutku královskou svatbu. Ivetě se derou slzy z očí a prsa z výstřihu.

Manažer: Jiří koučuje svou ženu, konec alkoholových excesů (aspoň na veřejnosti) a alou zpátky na jeviště – někdo rodinu živit musí.

Nevlastní taťka: Jiří v rozhovorech neopomene zmínit kladný vztah k Arturovi a zdůrazňuje jeho hudební talent, který se pochopitelně snaží rozvíjet.

Pyšný manžel: Jiří se rozhodl pochlubit, co má doma, a fotky Ivety nahoře bez ochotně posílá do bulvárních redakcí.

Starostlivý manžel: Jiří před nemocnicí se zachmuřenou tváří informuje národ o vážném zdravotním stavu své ženy. Podle dramatického tónu, který nasadil, to vypadá, že je Iveta v posledním tažení. Není. Za tři dny je z nemocnice doma.

První pokus o rozvod: Jirka na ulici, Iveta v slzách. Následuje usmíření.

Druhý (třetí, čtvrtý … xtý) pokus o rozvod: oba aktéři konečně u soudu.

Nový začátek: Iveta oblažuje národ nesmrtelným songem Heja heja, Pomeje zkouší moderátorskou kariéru. Jedno je jisté – o obou ještě uslyšíme.

Milovník hudby a holčiček

Bohumil Kulínský měl dvě vášně – hudbu a svůj sbor. Ten byl plný mladičkých zpěvaček. Kulínský jim byl druhým taťkou – v sauně dbal, aby se svlékly do naha, pečlivě je osušoval, aby se mu probůh nenastydly, v noci je chodil utěšovat do pokojíku. A jak se mu ty nevděčnice odvděčily? Daly ho k soudu! Za dobrotu na žebrotu, že Bohumile?

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Mila Kunis dobývá Hollywood
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies