Nejen v posilovně se dá vytvarovat postava

Sníte o krásně vyrýsovaných svalech na vašem těle, které nenechají žádnou ženu chladnou? Říkáte, že do posilovny už se vám nechce, je to nuda a chtělo by to změnu? Proč tedy ne. Postavu vám krásně vytvarují i jiné a hlavně zábavnější sporty. I zumba je vám pánové k mání.

Fotka zachycující muže skákajícího do venkovního bazénu

Jak se přiblížit vysněné postavě?

Pokud opravdu toužíte po krásné, vypracované, okouzlující postavičce je třeba změnit životní styl celkově. Nestačí pouze úprava jídelníčku a dál odpočívat na gauči s ovladačem od televize v ruce. Je třeba se hýbat pánové a to pravidelně! Vyberete si sport, na který se budete těšit. Pak pro vás bude spalování kalorií a tvarování postavy lehčí. Třeba už po přečtení budete mít jasno, který sport je pro vás jako stvořený.

Vyzkoušejte zmiňovaný kickbox

Kickbox je bojové umění, při kterém se k porážce soupeře používají kopy a boxerské údery. V kickboxu zápasníci stojí, proto je zakázáno pokračovat v souboji, když je jeden z bojovníků na zemi. Tento sport je určen pro všechny, kteří se chtějí umět ubránit, chtějí mít super postavu a mít sebedůvěru v sebe sama. Ale je třeba na sobě tvrdě pracovat a věnovat kickboxu určitý čas a snahu. Kickbox vás naučí boxovat, používat nohy, kolena a lokty. Překonáte strach z kontaktu a naučíte se posilovat s váhou vlastního těla. Výbava na kickbox vás bude stát asi 2500 Kč, z počátku postačí kraťasy a tričko, boty nepotřebujete, cvičí se naboso. Pokud vás toto bojové umění zaujme, pořídíte si boxerské rukavice, chránič zubů, suspenzor, chrániče na nárty a holeně. Pro zdraví a udržení konvičky stačí trénovat třikrát za týden asi 90 minut. Bolístek se nebojte. Jde rozhodně o bezpečnější sport než je hokej nebo fotbal. Navíc trénink je veden takovým způsobem, že ke zranění dojde opravdu jen zřídka.

Sbalte plavky a hurá na bazén

Spojte příjemné s užitečným. Uděláte spousty práce pro své tělo a ještě k tomu se budete moci kochat pohledem na plavající něžné pohlaví. Plavání je zdravým sportem, je vhodné téměř pro všechny. Vzhledem k tomu, že hustota lidského těla je podobná hustotě vody, není při plavání vyvíjen na klouby a kosti takový tlak jako při jiných sportech. Proto je plavání voleno jako vhodná rehabilitace po zranění. Protáhnete a tvarujete všechny svaly, zároveň se uvolníte. Ale je pravda, že horní polovina těla je namáhána více než nohy. Máte na výběr z několika plaveckých stylů, přičemž prsa jsou asi nejlehčí variantou a motýlek je určen opravdovým plavcům. Během plavání všech stylů, by trup a nohy měly zůstat co nejvíce paralelní k hladině vody.

V zimě na běžky

Běh na lyžích, výborná věc, která celkově zlepšuje fyzickou kondici, ovšem nesmíte si ten běh plést s chůzí na lyžích! Během jedné hodiny intenzivního běhu na lyžích spálíte až 5000 kilojoulů, takže zeštíhlíte a vytvarujete vaši postavu k dokonalosti. Ač se to na první pohled nezdá, při běžkování protáhnete kompletně celé tělo. Kromě zlenivělých zadků a nohou, posílíte i ruce. Tak, teď víte, že po vánočním hodování jsou běžky pro odbourání všeho cukroví a jídla jako stvořené.

Pěkně po svých a rychle

Dáváte přednost spíše sportům, které se dají provozovat venku? Pak je pro vás vhodný běh. Ale je tady jeden háček, běh není vhodný pro korpulentní postavy, protože by došlo k přetížení kloubů. Během zvýšíte svou fyzickou kondici a výdrž, posílíte srdce a hlavně vytvarujte svaly na nohou, hýždích a pozor, během vytvarujete i pas. Běhat neznamená, že budete lapat po dechu a před očima mít černé mžitky. Jak poznám, že běhám správně? Váš dech se zrychlí, trochu se zpotíte a vaše tváře lehce zčervenají. Že běh není nic pro vás? Nechcete se potit a červenat? Třeba se vám zalíbí pěší turistika. Po půl hodině spálíte 1110 kilojoulů a na rozdíl od normální chůze vyrýsujete svalové skupiny na dolních končetinách a hýždích. Pokud s sebou vezmete turistické hole, posílíte i svaly na rukou.

Svalovec snadno a levně

Vybavujte si svalnatého Rockyho, jak skáče přes švihadlo? Jednoduchá cesta ke krásnému tělu. Říkáte, že je to blbost? Není, skákáním se zbavíte nadbytečných kilogramů a posílíte svaly dolní poloviny těla, svaly rukou, ramen, zad, hrudníku i svaly břicha. Aby to nebyla nuda, můžete skákat snožmo, střídavě po pravé a levé noze, snožmo do stran, vpřed a vzad, do čtverce, taky zkuste dvojšvih a třeba vás napadne spousta dalších variant. Hlavně zvolte správnou délku švihadla. Tu zjistíte tak, že když si stoupnete na střed švihadla snožmo, konce napjatého švihadla by měly dosáhnout do podpaží. Před samotným skákáním se zahřejte. A jak skákat správně? Při skocích se odrážejte od špiček, paty by se vůbec neměly dotýkat země. Paže mějte od ramen k loktům těsně u těla, lokty pak pokrčte, ať je předloktí v úrovni pasu. Švihadlo přetáčejte jen pohybem zápěstí a kolena téměř vůbec neohýbejte. Taky není třeba skákat dvacet centimetrů nad zem, bohatě postačí vyskočit do pěti centimetrů. Až doskáčete, před úprkem do sprchy se protáhněte.

Zničte se veslováním

Pozvěte partnerku na romantickou projížďku na loďce, ukažte své mužné svaly a sílu. Veslování není až tak obvyklý sport, ale ve tvarování postavy je velice účinný. Vytvaruje a zeštíhlí vaši postavu, taky posílí tělesnou kondici. Veslování tvaruje stehenní a hýžďové svaly, svaly zad a horních končetin. Nemáte se jak k veslování dostat? Výmluva. Stačí zajít do posilky na trenažér nebo si ho koupit, patří mezi nejlevnější posilovací stroje.

Pánové, i domácí práce nahradí posilovnu

Je to neuvěřitelném, že? Tak, odedneška žádné odmlouvání a pěkně pracovat. Domácí uklízení podporuje rýsování svalových skupin horních končetin, pletence ramenního, svaly hrudníku, zad, břicha, hýždí i svaly dolních končetin. To samé platí také o práci na zahradě a okolo domu.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.7 Počet: 3 Nejlepší: 5 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Když do divadla, tak na improshow!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies