Nej muži světa...

Pánové, dnes se dozvíte více o NEJ mužích světa...Zajímá vás, kdo je například tím nejbohatším, nejstarším, nejtlustším, nejvyšším, nejmenším...? Čtěte dále a dozvíte se více.
Fotografie tří mužů stojících v pánských oblecích

Nejvyšší muž na světě

V součastné době je nejvyšším mužem světa ukrajinec Leonid Stadnik (37), který měří 2 metry a 58 centimetrů. Na druhém místě se umístil mongol Sišun Bao (58), s výškou 2 metry a 36 centimetrů. Podle Guinnessovy knihy rekordů byl vůbec nejvyšším mužem světa Robert Wadlow ze státu Illinois v USA, který měřil 2 metry a 72 centimetrů.

Nejtlustší muž na světě

Nejtlustším mužem světa byl Jon Brower Minnoch, který vážil 635 kilogramů. Ano, mluvíme v minulém čase, protože Jon dokázal zhubnout na 216 kilogramů, protože mu hrozilo riziko smrti. To je pokles váhy o 419 kilogramů, což si myslíme, že je velmi úctihodný výkon a také výdrž....

Nejbohatší muž na světě

Dle nejnovějších odhadů je nejbohatším mužem planety Warren Buffett. Tento americký investor se jím stal úplně poprvé a vystřídal v čele pomyslného žebříčku mexického mediálního magnáta Carlose Slim Helú. Spoluzakladatel softwarového giganta Microsoft - Billl Gates je až na třetím místě.

Nejmenší muž na světě

Nejmenším mužem světa je dvacetiletý číňan Che Pching-pching, který se konečně dočkal uznání Guinnessovou knihou světových rekordů a stal se nejmenším mužem planety právě letos. Che Pching-pching měří 73 centimetrů.

Nejstarší muž na světě

Nejstarším mužem světa byl ukrajinský starý mládenec Grigorij Jaričev, který žil celý život v celibátu a podle svého přesvědčení se díky tomu dožil 116 let. O Vánocích však bohužel zemřel.

Další zajímavé články z rubriky svět muže

Muži versus přechod - co nás čeká a nemine?

Celebrity - rekordmani v počtu manželství a nejen to

Jak svět dobýval vesmír?

Kondomy - vše o nich...

Kuriózní sexuální zranění - ve stopách Angeliny Jolie?

Známé sexuální obyčeje na světě

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Courteney Cox opět ve filmu Vřískot
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies