Nechte partnerku doma a uspořádejte žhavou pánskou jízdu!

Pánské jízdy jsou spojeny s nevázanou zábavou, alkoholem a posezením s přáteli. Bez žen. Přestože každá chytrá žena, která si chce svého partnera udržet ví, že mu musí občas dopřát dostatek svobody, mnohdy jí budete možná obtížně vysvětlovat, proč ji tentokrát chcete nechat doma samotnou...

Fotografie páru, kdy žena svádí muže

Co pro muže znamenají pánské jízdy?

Muži potřebují svou nezávislost. To nemusí znamenat pro jejich partnerky nic negativního, žádné nevěry, žádné tajnosti, většinou jen kamarádi, fotbal a klukoviny. Přesto může i velmi tolerantní žena občas zapochybovat, zda tráví její vyvolený čas jen po hospodách či fotbalových utkáních. Jak se mohou ženy stát těmi, které muži nebudou chtít nikdy vyměnit za jinou?

Jak to vysvětlit své ženě?

Především je dobré partnerce předem vysvětlit, že pánské jízdy se nepořádají jen ve výjimečných případech jako je narození dítěte, rozchod, svatba, pohřeb. Ačkoliv je to mnohdy pro ženy méně příjemné zjištění, ryze pánská společnost je vhodná také proto, aby se mužům ulevilo od problémů v práci - ale i doma.

Muž by neměl být omezován příliš

Také by ženy neměly zapomínat na to, že s každou návštěvou pánské jízdy zvedá muž svůj status ve společnosti nejen sám sobě, ale především své ženě - té úžasné a velkorysé ženě, která bez sebemenších pochyb souhlasí, aby její partner vyrazil flámovat „s klukama" a navíc mu popřeje krásný večer.

Ideální žena je tolerantní

Tolerantní žena by měla být také obeznámena s tím, že pánské jízdy bývají drsnější, než ty dámské. Na pořadu večera nemusí být nutně nevěra s jinou ženou, ale pohledu na striptérku v nočním klubu či na vyvinutou slečnu na baru se pánové jistě bránit nebudou. Partnerky by proto neměly být zbytečně choulostivé na podobné zmínky, muži se většinou snaží jen udělat dojem. Důležitá je důvěra mezi partnery, stejně v případě pánské jízdy, stejně jako pokud vyrazí na oplátku zase dámy.

A kam vyrazit na vydařenou pánskou jízdu?

Nechte inspirovat několika tipy, které muže rozhodně potěší.

Klasika

Večer v oblíbeném baru s partou kamarádů, alkohol, oblíbené historky a pár klukovin v mírně podnapilém stavu. Pokud bez úhony dorazíte domů, pánská jízda se zdařila.

Sportovně

V létě můžete zvolit pánskou jízdu na vodě spojenou se závody a večerní pitkou, uspořádat tenisový turnaj nebo uspořádat fotbalové odpoledně. V zimě pak i zdatné jedince pobaví a unaví kombinace  lyžování a pár panáků. Páni na závěr zase rádi přijedou domů.

Za zábavou

Grand Prix, motodromy a další závody aut a motorek. Prestižní pánská záležitost.

Naposledy

Loučení se svobodou. Pokud se před oltář teprve chystáte, je dobré dopřát budoucími ženichovi rozloučení, jak je mu libo. Raději však nepátrat a nesnažit se zjišťovat, co se tu noc dělo!

Netradičně

Co takhle pobyt v pivních lázní? Výborná příležitost věnovat se sám sobě přes den i večer a probrat s kamarády zázračné omlazující účinky pivního moku!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Nové hry útočí
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies