Nebraňte se změně!

Chcete-li být skutečně šťastní, změňte přístup ke změně. Nic není stálé, vše se vyvíjí – i to, co vypadá stabilní a neměnné. Mění se lidé, mění se města, příroda, celý svět. Je proto nemožné bránit se změně. To je proti zákonům vesmíru.
Fotografie úsměvného páru

I negativní změna přináší svá pozitiva

Tuto větu si dobře zapamatujte. I změna, nad kterou propláčete několik nocí – například ztráta zaměstnání nebo partnera, vám může přinést mnoho dobrého. Například to, že si najdete ještě lepšího partnera a ještě lepší zaměstnání. I ty nejhorší události se dějí pro něco. Smrt blízkého člověka způsobí, že si mnohem více budete vážit života a možná konečně přestanete kouřit, pít a zaobírat se zbytečnostmi. Velké povodně v České republice možná měly za úkol v lidech probudit uvědomění, že ne majetek, ale život sám je to nejcennější, co máme a že je opravdu nutné se spojit a vzájemně si pomáhat. Každá událost, i ta špatná, nás nutí k aktivitě, která pomáhá rozvoji našeho duchovního potenciálu.

Neměňte své Já, buďte sami sebou

Nejpozitivnější změnu, kterou můžete učinit, je být sami sebou. Spousta lidí se stylizuje do někoho jiného. Jsme ovlivňování celebritami, představou dokonalých mužů a žen. Dokud se budete honit za představou o tom, jací byste chtěli být nebo jak byste chtěli vypadat, budete bloudit v nekonečném kruhu, neboť jakmile dosáhnete jedné mety, poběžíte za metou novou – stále budete toužit vypadat lépe a lépe.

 

Lidé se stylizují do někoho jiného zejména proto, že se domnívají, že s maskou dokonalosti budou oblíbenější. S maskou se ale žije velmi špatně a co víc - chcete ale, aby lidé milovali vaši masku nebo vás samotné?

 

Při honbě za svým lepším Já často vznikají různé psychické potíže včetně poruchy příjmu potravy. Změňte tedy přístup sami k sobě. Nedělejte to, co byste měli, ale to, co chcete. Buďte zkrátka sami sebou.

Pomáháme vám ke štěstí

Jak působit dobrým dojmem

Jak bez problému zvládnout stres?

Tajemství šťastného života

Stop agresivitě - kurz sebeovládání


Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

S Teslou je sranda
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies