Nebezpečné sexuální pozice

Tyto polohy byste měli provádět jen na vlastní riziko, protože hrozí vážnější poranění. Jen si dejte pozor, ať svou jízdu nezakončíte v nemocnici.

Fotografie ženy, která pózuje v posteli v růžovém prádle

 

  • Smyslné volání mořské panny

 

Tato poloha se provádí ve stoje, tedy v případě muže, zatímco žena je zcela odkázána na partnerovu sílu. No přesněji řečeno musí obrovskou sílu vynaložit oba. Ženám nesmí postrádat sílu v hýždích a stehnech a také musí být dostatečně ohebné, aby se dokázaly prohnout v zádech.

 

Horní polovinu těla žena využívá pro celkové vyvážení. Vy svou partnerku musíte po celou dobu udržet a na vás je i přirážení. Svýma rukama partnerku obejměte za boky a ona se může zapřít o vaše natažené paže.

 

Při této poloze hrozí, že to už nevydržíte, ženu upustíte a ona se praští do hlavy. Může pak dokonce ztratit vědomí. Zlomeniny také nejsou výjimečné. Měli byste si dát i pozor na přirážení, aby žena neztratila rovnováhu a vy jste ji pak koleny nevyrazil dech. 

 

  • Most důvěry

 

I v této poloze záleží téměř vše na vás, pánové. Lehnete si na zem a tentokrát se v zádech prohnete vy. Vytvoříte svým tělem krásný most, na který si pak vaše milá opatrně nasedne. Vy ji pak svými pohyby nadzvedáváte.

 

Žena si při nasedání měla dát pozor, aby vám nepodkopla nohy. Ručíme vám za to, že v této poloze nevydržíte víc než minutu, protože i kdyby vaše partnerka vážila pouhých 15 kg a neboleli vás záda, tak je tato poloha až příliš náročná na provedení.

 

  • Vratký trakař

 

Vy zůstanete stát a partnerka se o zem zapře jen jednou rukou - tou, kterou má dominantní, silnější. Vy ji přidržujete v pase a jakmile se obrátí na jednu stranu, tak se k ní přiblížíte, jednu její nohu si opřete o rameno a tu druhou necháte mezi svýma nohama. A přesně v této pozici do ní vstoupíte.

 

Žena se tou druhou rukou může přidržovat vašeho pasu či ruky. Opět ženu musíte jistit, což vyžaduje hodně síly, ale žena se také nesmí moc uvolnit, jinak se jí může podlomit ruka a nepříjemně váš penis skřípne. Nejen, že vám ho může zlomit, ale dokáže vám i zpřetrhat topořivá tělíska, což taky nepatří mezi hezké vyhlídky.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.5 Počet: 2 Nejlepší: 4 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Když do divadla, tak na improshow!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies