Nahá Češka = dobrá Češka

Jste toho názoru, že české holky jsou zkrátka nejkrásnější na světě? A co teprve ty nahé a ještě k tomu dobře známé? Prohlédněte si pravé české křivky a postavičky k nakousnutí!

Herečka Kateřina Janečková při focení na kalendář Stock

Brouzdáte si po webu abyste našli fotky odvázaných Američanek, či jiných exotických krásek, o kterých je známo, že nemají sebemenší problém s nahotou a ukáží opravdu všechnno? Tak to asi nevíte, že téměř každá druhá česká celebrita nafotila nějakou tu odhalenou fotku nebo dokonce úplně nahou - proč se nepodívat na vaše oblíbené moderátorky, postavy ze seriálů, tanečnice a modelky spíše než na neznámé cizinky?

Máme pro Vás základní pluk české krásy: Alice Bendová (Kajínek), Eva Aichmajerová, Jitka Čvančarová (herečka, StarDance), Diana Kobzanová (modelka a moderátorka), Kateřina Průšová (modelka), Andrea Verešová (modelka), Tereza Kerndlová (zpěvačka), Monika Absolonová (herečka, StarDance), Agáta Hanychová (modelka, zlatokopka), Martina Jandová (exmanželka Petra Jandy), Jana Plodková (herečka, Vratné lahve) a v neposlední řadě naše oblíbená ošklivka Katka, Kateřina Janečková.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 2.5 Počet: 2 Nejlepší: 4 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

Záhadná úmrtí celebrit – 1. díl
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies