Nadaná Aneta Langerová

Vítězka první řady České Superstar má svou pěveckou kariéru nastartovanou na plné obrátky. V současné době slaví jeden úspěch za druhým. Přečtěte si více o této sexy zpěvačce, nahlédněte do jejího soukromí, shlédněte bohatou fotogalerii a poslechněte si její nejslavnější písně.

Česká zpěvačka Aneta Langerová na své propagační fotografii

Ze života Anety Langerové

Aneta Langerová se narodila 26.listopadu 1986 v Benešově, pote se s rodinou přestěhovala do Říčan u Prahy, kde také doposud žije. Vztah k hudbě měla již od útlého věku, kdy společně se svoji matkou a sestrou často zpívala. Od 6-ti let hrála na klavír. Od 8-mi let byla Aneta členkou říčanského sboru Bardáček, kde nejen zpívala, ale také hrála na kytaru a věnovala se dabingu dětských filmů. Ve 14-ti letech se stala členkou lokální rockové skupiny SPB, která byla podle Anetiných slov dobrou průpravou do života.

Od vítězství v Superstar až po současnost

V roce 2004 se stala Aneta Langerová vítězkou prvního ročníku pěvecké soutěže Superstar. Ve finále soutěže získala s písničkou Thank You 79% všech došlých hlasů. S Alanis Morissette se také do půl roce osobně setkala. Právě tato soutěž nastartovala Anetinu pěveckou kariéru na plné obrátky.

Její první CD Spousta andělů vyšlo ještě téhož roku. V roce 2005 vydala CD Spousta andělů – koncert a DVD Spousta andělů – na cestě. V roce 2007 vydala druhé album s názvem Dotyk. V listopadu tohoto roku vychází prozatím nejnovější album Anety Langerové s názvem Jsem.

Za svou dosavadní pěveckou kariéru získala tato sexy zpěvačka s velkým talentem nespočet ocenění. Za zmínku určitě stojí vítězství v kategorii zpěvačka v Český slavík Mattoni 2005 a 2006, v roce 2007 obsadila Aneta 2. místo v této prestižní anketě. V letošním roce získala 1.místo v RGM Hudební ceny Óčka 2009 a také v Report Music Awards 2009, kde mimochodem píseň Vysoké napětí získala 1. místo v kategorii skladba a videoklip roku. Také získala 2 sošky Anděla v kategorii Zpěvačka roku.

Jak je vidět, je Aneta velmi nadanou zpěvačkou, která má svou hvězdou kariéru zajištěnou ještě na dlouhé roky dopředu. Nejčastěji můžeme Anetu naživo slyšet na festivalech, kde velmi ráda hraje společně se svou kapelou. Jejím manažerem je bratr Nikola.

Aneta a její nejen hudební styl

O Anetě je známo, že velmi ráda experimentuje s účesy. Od té doby, co se stala tato zpěvačka známou, jsme měli možnost vidět ji s jiným účesem na hlavě nesčetněkrát. A s experimenty rozhodně skoncovat nechce. Nechme se tedy překvapit, jakým účesem nás překvapí příště.

Ze soukromí

O zpěvaččině soukromí se toho příliš neví, přísně si jej před médii střeží. Co je ovšem jisté, tak to, že Aneta není sama a že je šťastně zamilovaná. Pro zajímavost: V souvislosti s Anetiným soukromím se spekulovalo o tom, zda-li není jinak sexuálně zaměřená. Vše ale nasvědčuje tomu, že je Aneta heterosexuální.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Mezinárodní konference o svádění
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies