MS ve fotbale - forma se vrací včas

Česká fotbalová reprezentace generálku na MS ve fotbale, které se uskuteční v Německu, s klidnýma hlavama. V posledním utkání před šampionátem totiž po velmi dobrém výkonu porazila tým Trinidadu a Tobaga 3:0.
Fotografie na plnou tribunu fanoušků

MS ve fotbale - na Letné naši dominovali

Lepší zakončení přípravné fáze před blížícím se MS ve fotbale v Německu si naše reprezentace ani nemohla přát. V zápase s Trinidadem a Tobagem svému soupeři vstřelili nejen tři branky, ale především proti předchozím zápasům zaujali aktivní hrou, která byla plná pohybu, nápadů a vydařených akcí. Nevadila ani absence špílmachra Rosického a defenzivního štítu Galáska.

MS ve fotbale - tahouny Poborský a Nedvěd

Potěšitelný byl zejména výkon dvou nezkušenějších hráčů, záložníků Karla Poborského a Pavla Nedvěda. Oba byli u všeho podstatného, co se v zápase odehrálo.
Hráč teď už opět prvoligových Českých Budějovic posílal do pokutového území milimetrové pasy, ze kterých dvakrát těšil Koller, který si tak upevnil místo nejlepšího kanonýra v národním dresu. Třetí gól přidal Nedvěd, když se kromě toho prezentoval svým tradičním bojovným výkonem s mnoha sprinty a nepříjemným presinkem.

MS ve fotbale - čeká se na Rosického a Galáska

Po přestávce se český brankostroj zadrhl, na čemž mělo vinu i několikanásobné střídání. Přesto česká reprezentace svou výhru bezpečně uhájila. Ale i náhradnici prokázali, že si svou nominace zaslouží, přesto se hráči i fotbaloví odborníci shodli na tom, že neúčast zraněných Tomášů, Rosického a Galáska, má na výsledný projev národního týmu velký vliv.
Všichni věří, že se oba záložníci stihnou uzdravit a reprezentace tak bude moci nastoupit v nejsilnějším složení, protože celek USA bude určitě těžším oříškem k rozslousknutí než dosavadní soupeří v přípravných zápasech.
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Co si v kinech nenechte určitě ujít!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies