Motocykly – pohodlí nebo čistý adrenalin?

Dát přednost rychlé dravé jízdě na silničním tatřka závodním motocyklu, nebo pohodlnému bublajícímu stroji, na kterém se můžete kochat i okolní krajinou? Co vám vyhovuje víc? Pohodlí a nebo adrenalin? To je otázka, kterou byste si měli předem rozmyslet.
Záběr na přední budíky závodního motocyklu

Moto, cestování, pohodlí - ideálním řešením Chooper?

Jízdou na Chooperu dáváte jasně přednost pohodlí a vychutnávání si krás okolí, před nesmyslným uháněním plnou rychlostí stále vpřed. Samotný prožitek z jízdy si také vychutnáte mnohem lépe v nižších rychlostech, za doprovodu hlubokého dunivého zvuku, který se bude řinout z vašeho výfukového potrubí.

 

Dunivý zvuk chooperu propůjčuje čtyřdobý motor povětšinou velkých objemů. Chooper je velmi nízká motorka, téměř ležící na cestě. Díky nízkému těžišti má velice dobrou stabilitu a ovladatelnost.

Auto/moto - je libo raději adrenalin?

Čistý adrenalin z jízdy prožijete na opačném typu motocyklu, než v předešlém případě. Pořídíte-li si silniční motocykl, nebo snad stroj podobný motosportu. Cesta se pak pro vás stává spíše závodní drahou, na které neustále chcete vyrazit z vaší mašiny maximum.

 

Motorka se vyznačuje velkou akcelerací a vysokou maximální rychlostí, které může docílit. Motor bývá navržen jako vysokootáčkový a je tudíž zapotřebí jej držet spíše ve vyšších otáčkách. To sebou přináší i větší rychlosti a agresivnější styl jízdy.

Cestování na motorce - ideální dovolená?

V případě překonávání kratších vzdáleností v rozmezí několika málo dní, je lepší volbou silniční motocykl. Jeho technické vlastnosti nám zaručí rychlé přemístění z bodu A do bodu B, s prožitkem řádné dávky adrenalinu. 

Auto a moto novinky - přečtěte si také další zajímavé články pro muže i ženy

Iconic GTR Roadster – dokonalé auto?

Chooper – motorka snů

Fisker karma – elektromobil absolutně bez zvuku?

Nejoblíbenější auta v České republice - 1.díl

Volvo XC60 – bezpečnost především

Caterham RS – luxusní auto pro pěkné počasí

Zajímavý Hummer O2

Rinspeed sQuba - auto nebo ponorka?

Těšte se na nový Lexus LF-A Roadster

Ferrari F430 Spider BIO Fuel

Chevrolet Corvette ZR1 - nový, lepší, výkonější

Lepší a prostornější Audi A3 Sportback

 

Jaká motorka je ta nej?

Pro překlenutí velkých vzdáleností na delší časový úsek, s potřebou přemístění zavazadel se stává vhodnější variantou Chooper nebo podobný styl motocyklu. Jsou mnohem pohodlnější a umožní vám i sledování krajiny kolem vás. Proto vhodně zvažte využití vašeho motocyklu a podle toho pak vybírejte typ k vaší maximální spokojenosti.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Machete - nová mexická bomba!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies