Morgan Aero Super Sports

Firma Morgan uvádí na trh speciální edici nazvanou Morgan Aero Super Sports. Již při prvním letmém pohledu zaujme nový Morgan Aero Super Sports svým vskutku netradičním, retro designem. Jeho tvůrci si dali záležet, aby auto vynikalo nejen skvělými jízdními vlastnostmi, ale také kuriózním designem.

Morgan Aero super Sport a jeho prezentace na výstavišti

Firma Morgan slaví 100 let!

Britská firma Morgan slaví 100 let od svého založení. K příležitosti velkolepé oslavy si firma přichystala pro své zákazníky malé/velké překvapení. Jedná se o speciální edici nazvanou Morgan Aero Super Sports.

Retro design

Již při prvním letmém pohledu zaujme nový Morgan Aero Super Sports svým vskutku netradičním, retro designem. Jeho tvůrci si dali záležet, aby auto vynikalo nejen skvělými jízdními vlastnostmi, ale také kuriózním designem.

Také interiér provedený z ušlechtilé kůže, dřeva a kovu stojí za zmínku. Z tohoto kupéčka číší klasický morganovský styl. Nejčastěji použitým materiálem je u tohoto vozu hliník. Střechu tvoří dva hliníkové odnímatelné panely (Morgan má poprvé střechu typu Targa, tedy střechu s pevným zadním obloukem a sundavacím horním dílem), které je možné uložit do zavazadlového prostoru.

Jaké jízdní vlastnosti skrývá?

Pod kapotou se ukrývá 4,8 litrový V8. Samozřejmostí bude také manuální nebo automatická šestistupňová převodovka. Firma Morgan doposud neuvedla výkon, točivý moment, zrychlení ani maximální rychlost tohoto sportáku. Nechme se tedy překvapit, čím nás nový Morgan Aero Super Sports překvapí…

Zajímá vás cena?

Automobil se začne vyrábět počátkem roku 2010. Jeho prodejní cena byla stanovena na 127 tisíc liber, tedy asi 3,7 milionu korun. Objednávky firma Morgan přijímá již nyní, pokud máte tedy o tento supersport zájem, připravte si opravdu tučnou zálohu – 750 000 korun. Pro zajímavost: Morgan Aero Super Sports se bude vyrábět klasickým způsobem, tedy ručně.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Adele – královna hitparád i prodeje
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies