Módní faux pas – pozor na detaily!

Ne, nebojte, opravdu už vás nebudeme obtěžovat ponožkami v sandálech. Přece jen si myslíme, že jste vyšší liga, takže se zaměříme na sofistikovanější detaily. Ty totiž dělají výsledný dojem a dodají vašemu outfitu ten správný šmrnc.

Fotografie dřepícího muže v hnědém saku

Límeček na saku, nebo pod sakem

Košile a sako jsou nerozlučná dvojka. Problém nastává, kam s límečkem Odpověď je jednoznačná – nechte jej pod klopami saka.

linternaute.com linternaute.com

Barva ponožek

Ano, ponožky v živých barvách a s obrázky myšáka Mickeyho jsou veselé a originální. Ale pro děti do deseti let. Myslete na to, až si budete po ránu vybírat vhodný pár a sáhněte po klasice v tmavých barvách. I když si myslíte, že jde o detail, ponožky vykouknou na svět v okamžiku, až si sednete do hlubokého křesla nebo přehodíte nohu přes nohu. Samozřejmě že ani růžové, tyrkysové, žluté a další barvy nejsou tabu – jen s nimi musíte sladit zbytek vašeho outfitu.

linternaute.com linternaute.com

Šála – jak ji nosit

Máte krásnou, širokou, značkou šálu. Pokud si ji ledabyle omotáte kolem krku a necháte viditelnou etiketu, veškerý efekt je fuč. Aby šála opravdu vyzněla, zaslouží si elegantní uzel: šálu přeložte na poloviny, dejte kolem krku a volné dva konec provlékněte smyčkou na druhé straně.

linternaute.comlinternaute.com

Tričko pod košilí

V zimě zahřeje, to je fakt. Ale vyvarujte se tmavých triček pod světlou košilí. Pokud už po tričku sáhnete, nemělo by pod košilí prosvítat a mělo by mít hlubší výstřih.

linternaute.comlinternaute.com

Zapnout až ke krku

Rádi nosíte polokošile Abyste nevypadalo moc přísně a upjatě, nechávejte u krku jeden odepnutý knoflík, budete vypadat uvolněněji.

linternaute.comlinternaute.com

Košile, džíny… a pásek

Sami si srovnejte výsledný dojem – model bez pásku vypadá, jako by něco chybělo.

Pokud tedy nosíte košili zastrčenou v džínách, doplňte váš outfit vždy páskem.

linternaute.comlinternaute.com

Svetr přes ramena

Kdo z nás občas venku nesundal svetr a nepřehodil si ho přes ramena Ovšem není přehodit jako přehodit. Pokud ještě snaživě zauzlujeme rukávy, výsledný efekt nic moc. Zkuste jiné způsoby: přehodit přes jedno rameno, omotat na způsob šály, nechat rukávy volně splývat podél těla nebo zvolit jen jednoduchý uzel.

linternaute.com linternaute.com

Polokošile a svetr ke krku

Tak tahle dvojka se moc nemusí. Lepší službu udělá svetr s výstřihem do véčka.

linternaute.comlinternaute.com

Zapínání saka

Móda přeje sakům se dvěma knoflíky. Zapnete-li je oba, vypadáte sešněrovaně a bude se vám špatně sedat; zapnete-li jen ten spodní, v případě posazení nebo zvednutí paže se tvar saka zdeformuje. Řešení: zapnout pouze horní knoflík, spodní nechte odepnutý.

linternaute.comlinternaute.com

Džíny a polokošile

Ano, dobře se pamatujete – košile, džíny a pásek. Jenomže v případě polokošile je výsledek spíše rozpačitý. Pásek klidně můžete nechat, ale polokošili vytáhněte z džín. Pozor na její délku – příliš dlouhá polokošile mužské siluetě moc nelichotí a je třeba ji zasunout do kalhot, což, jak jsme si teď ukázali, není v tomto případě nejelegantnější řešení.

linternaute.comlinternaute.com

 

Zdroje fotografií: www.linternaute.com

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.8 Počet: 5 Nejlepší: 5 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Když do divadla, tak na improshow!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies