Modelky po 40. Stojí stále za hřích?

Linda Evangelista, Cindy Crawford, Naomi Campbell, Claudia Schiffer … tak tahle jména měla před dvaceti lety na svědomí nejeden vlhký sen. A co dnes? Jak tyhle kočky zacvičí s chlapama dneska? Dámy totiž nehodily flintu do žita, vzaly útokem sály plastických chirurgů a s pomocí jich a photoshopu se nás snaží přesvědčit, že nepatří do starého železa.

Černobílá fotografie tří nahých pózujících modelek

Zlatý věk modelek

V 80. a 90. letech 20. století se v modelingu vyrojila řada krásných holek. Nebyly to mraky sotva zletilých anorektiček jako dneska, které nám splývají v těžko rozlišitelnou masu. Dnes 40letým a starším modelkám se musí přiznat, že byly typově vyhraněné. Každá měla svůj poznávací znak: Cindy pikantní pihu nad rtem, Linda kočičí oči, Naomi tmavou pleť, Claudia plavou hřívu. Taky silikonem se tenkrát šetřilo a plastické operace ještě nebyly na denním pořádku.

Zastavily čas?

Na svůj věk vypadají fantasticky. Dobře nalíčené a nasvícené. Svět si žádá iluzi věčného mládí a tyhle krásky mu ji rády dopřejí.

Jenže tyhle věčné šťabajzny rozhodně nejsou zázrakem přírody. Smyjte šminky, vypněte photoshop, plastického chirurga pošlete na hodně dlouhou dovolenou a rázem před sebou máte úplně jinou ženskou. Ale i když se první stopy času začínají na jejich figuře a vizáži lehce projevovat, pořád jsou to kočky, za kterými by byl hřích se neotočit. Pravda, na vlhké sny to už asi nebude, ale před objektivem jim to pořád sekne.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Ty nejlepší gadgety pro správné chlapy
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies