Móda z pařížských ulic – inspirujte se

V porovnání s ulicemi Milána, Londýna nebo Paříže jsou ty naše pořád ještě módní popelkou. Možná nám ani tak nechybí vkus a peníze jako odvaha a sebevědomí. Tyhle vlastnosti by Pařížané mohli rozdávat. A je to vidět i na jejich oblečení. Některé z následujících modelů jsou výstřední, ulítlé, crazy, ale rozhodně ne uniformní a nudné.

Fotografie čtyř mužů

Tak tohle bychom mohli zvládnout. Košile se vzorem, za který by se nemusela stydět skotská sukýnka, kalhoty s podkasaným sedem typu sarouel ohrnuté právě tak, aby vynikly kožené botky. Celek doplňují mohutné brýle a pletená čepice v barvě saka. Nenucené, uvolněné.

linternaute.com

A jsme rázem v jiné lize. Námořnické triko si skvěle sedlo s koženou bundou barvy karamelu. Kalhoty nad kotníky jsou jistotou této sezóny, stejně jako účes, který ovládl pařížské kadeřnické salóny.

linternaute.com

Oblek vůbec nemusí být nudný. To dokazuje i tento Pařížan v trojdílném obleku s tenisovým proužkem. Zvednutý límeček košile model odlehčí a lehce zarostlá tvář dodá výraz nespoutaného bohéma.

linternaute.com

Kalhoty na tělo, triko s výstřihem proklatě nízko, sako na dva knoflíky, to všechno v černé barvě. Brýle s modrými skly rozbíjejí černou monotónnost a poutají na sebe pozornost.

linternaute.com

Tak trochu Elvis Presley zkřížený s revmatickou babčou. V ruce tento módní nadšenec třímá tašku luxusní značky Goyard. Mimochodem, to, co vypadá jako papuče vaší pratety, jsou semišové botky poseté cvočky.

linternaute.com

Na první pohled nás zarazí mišmaš stylů, na druhý musíme ocenit nositelovu originalitu: elegantní dvouřadový plášť, chic šátek kolem krku – prostě od hlavy k pasu elegance sama, od pasu dolů rocker v džínách nasoukaných do vysokých bot.

linternaute.com

Sázka na decentní styl a tmavou barevnost, aby o to víc vynikl umělecký kousek celého outfitu – řasená kožená bunda.

linternaute.com

Proč ne pastelové barvy Květovaná kravata dává modelu punc romantiky. Na léto jak dělané.

linternaute.com

A zase oblek. Jeho klasičnost rozbil tenhle fešák pulovrem s kulatým výstřihem. Nejde si nevšimnout detailů: s jiným účesem a brýlemi by to nebylo ono.

linternaute.com

Naprosto civilní model, příjemná klasika: sladěná barevnost, dotyk zlaté na přívěšku, hodinkách a sponě pásku a kalhoty vykasané na kotníkové tenisky.

linternaute.com

Tak tady stačí nasadit retro sluneční brýle, náramek ve stylu punk, motorkářské kožené gaťky a boty a dílo korunovat sakem připomínajícím uniformu z doby Napoleona.

linternaute.com

On, nebo ona Tenhle androgynní model připomíná třetí pohlaví, míchají se tu mužské i ženské prvky. Líbit se nám nemusí, originalitu mu ale rozhodně upřít nelze.

linternaute.com

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Dara Rolins – krásné tělo, sexy hlas
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies