Móda podzim/zima 2006/2007 pro muže

Módní trendy se neustále mění a pokud chcetete být šik i v chladnějším ročním období, je třeba se přizpůsobit. Vyhoďte z šatníku trička s reklamními nápisy a inspirujte se novinkami na módním poli.

Muž, který je zachycen sedící na pohovce s poodepnutou košilí

Obleky - nestárnoucí elegance

Oblekem nikdy nic nezkazíte, tedy pokud se zrovna nechystáte na výlet do hor. Stále se nosí saka se třemi knoflíky, „in” je také jemný proužek. Chcete-li vyniknout, zapomeňte na černé obleky a porozhlédněte se po jiných variacích. Luxusně působí fialová, vínová, tmavě modrá, starorůžová nebo khaki. Přirozeně se budete cítit např. v béžové lněné košili s rozhaleným límcem a sakem. Černé boty můžete v tomto případě zaměnit i za moderní hnědé.

Sportovní elegance

Pokud nemáte rádi „upjatý” styl, určitým kompromisem je kombinace riflí, košile a saka. Nebojte se ani doplňků, takové rifle s košilí doplněné kloboukem z vás udělají správného cowboye. Pozor však na oblek s teniskami, taková kombinace nepatří do kategorie sportovní elegance, ale spíše do módních trapasů. 

Zbožňované rifle

Rifle jsou věčným módním trendem. Můžete v nich vyrazit do města, na rande i na výstavu, je jen třeba podle příležitosti vybírat jejich styl. Na výstavu nebo do zaměstnání se hodí více zánovní tmavé rifle, kdežto na stavbu můžete přijít i ve vybledlých a otrhaných. Pozor na příliš krátké nebo příliš dlouhé nohavice, které vám opticky zdeformují postavu. Pokud jste silnější postavy, vyhněte se vystouplým švům, které vám ještě pár kil přidají.

Košile aneb ať žijí pastely

Bílé košile už dávno nefrčí, vybírejte si raději z pastelových barev. Všimli jste si, že se nosí růžová? Pokud máte strach, že v ní budete vypadat příliš zženštěle, nechápete podstatu věci! Právě na zjemněný vzhled drsného muže ženy letí jako vosy na med. V opačném pohlaví budete evokovat dojem citlivého muže, který rád vyslechne jejich problémy.

Svetry a mikiny na zahřátí

Mezi moderní barvy pánských mikin a svetrů dávno nepatří jen černá a šedá. Růžová a fialová si razí svou cestu i v proužcích a vzorech, které nudný svetr či mikinu promění v zajímavý šatní kousek. Některé svetry umožňují prostrčit límeček košile a oživit model kravatou. Proužky, kostky, nápisy i vlajky jsou pořád „in”.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Soutěžte s filmem Mechanik zabiják
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies