Móda – módní trendy pro léto 2008

Jaké budou aktuální módní trendy tohoto léta pro muže? Jaké oblečení a účesy budou letošní léto aktuální? V našem článku o módních trendech léta 2008 pro muže se dozvíte více.
Fotografie zachycující muže ve slunečních brýlích

Moderní oblečení pro léto 2008

Jaké oblečení bude letošní léto IN? V módě bude již opět nedbalá, ležérní elegance – krátce řečeno City look. Zkrátka v jednoduchosti je síla. Samozřejmě i tento rok budou v módě džínové tříčtvrteční kalhoty a také trička s límečkem. Co se týče barev, letošní léto bude panovat žlutá, tyrkysově modrá, světle zelená a také oranžová.

Léto 2008 – módní pánské plavky

Tak jako loni, i letos v létě budou proti sobě „bojovat” trenkové plavky proti vykrojeným typům plavek. Je poměrně jedno, jaký typ plavek zvolíte, protože jak s trenkami, tak s klasikou chybu neuděláte. Spíše se pozastavte nad tím, co je pro vás příjemnější a v čem se cítíte lépe. Co se týče barev, tak stejně jako u letního oblečení, budou i u pánských plavek v módě pestré barvy.

Muži – trendy účesy pro léto 2008

Co se týče krátkých účesů u mužů, ty snad nikdy nevyjdou z módy a tak tomu bude i letošní léto. Během parných letních dní je kratší sestřih vlasů pohodlnější. Pokožka hlavy lépe dýchá a také se o mnoho méně potí. Pokud však chcete se svými vlasy experimentovat, nechte se inspirovat známými módními ikonami, jako je například David Beckham či Brat Pitt – pokud tedy chcete být IN, neváhejte, tyto dvě celebrity jdou zaručeně s módou.

Pravidla módy – čeho se vyvarovat?

Dnešní móda je velmi rozsáhlá, což znamená, že v nápaditosti se meze nekladou. I tak jsou určité módní pravidla, kterými by se muži měli řídit. Mezi největší módní omyly především v létě patří bezesporu kraťasy, bílé ponožky natáhnuté až těsně pod kolena a k tomu pánské sandály. Tak co pánové, myslíte, že byste s tímto letním outfitem zabodovali u nějáké sexy krásky?

Móda - módní trendy pro muže

Nový trend – muži rádi rozhalenky

Právě letí termokošile s klimatizací!

Hodinky – jak si má muž vybrat?

Pánská móda - zákony obleků

Image muže – je libo bradku?

Automobil prozradí vaší image

Žabky pro muže jsou stále populárnější

Tašky přes rameno jsou stylové a praktické

Kšiltovky - stačí si jen vybrat

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Nejmodernější vychytávky na vaše kolo
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies