Mít či nemít velké péro?

Většina chlapů sní o velkém péru, ale stojí to fakt za to? Možná se takový chlap cítí sebevědomě v přiléhavých kalhotách, ale až ho pustí ven, většina ženských vezme nohy na ramena a utíká.

Fotografie páru ve spodním prádle, ležící v posteli

V posteli je maxivelikost spíše na škodu

Jo jo, bohužel je to tak. Ač je chlap se svou nadmíru velkou výbavou spokojen, jeho partnerka pravděpodobně z velkého péra na větvi nebude. Podle ženských je velikost nad dvacet centimetrů spíše na škodu. Sex je pak nepříjemný, bolí to a někdy se do ní ani nevleze. Ovšem existují výjimky, některé ženské velké péra přímo zbožňují, tvrdí že čím je delší, tím je to lepší.

Podle nosa, poznáš kosa

Všichni to známe, poměřte mu nos a zjistíte, co nosí v trenkách. Také velikost chodidla prý velikost mužství odhalí. Věříte tomu? Nevěřte! V Británii prošlo testem více jak sto mužů, ale závěr byl takový, že poměry velikostí rozhodně neplatí. Na velikosti mají zásluhu geny, hormony a prý dokonce i životní styl. Takže pánové, není důvod nosit se jako pětikoruna, pokud máte nohu velikosti ploutve nebo nos jako kliku od blázince. Už nevěříme, že v trenkách máte maxiptáka.

Jak to řešit v posteli?

Většina žen má s velkým pérem opravdu potíže. Zkoušejte polohy, při kterých to bude nejméně bolestivé, nejlépe asi na boku. Můžete sáhnout i po molitanových kroužcích, které by měly zmenšit hloubku zásunu, ale je celkem pravděpodobné, že takové pomůcky se vám líbit nebudou. Často se problém s velkým penisem vyřeší po porodu. Nejlepší bude, když narazíte na partnerku, která vaší velikost uvítá a zapadnete do sebe jako skládačka. Pokud to vyjde, jste šťastný chlap. Že to štěstí nemáte? Pak nezbývá než si ho nechat vykouřit nebo udělat to ručně.

Největší? 34,29 centimetrů

Největší penis na světě má Jonah Sardeli Falcom, jeho péro měří už zmíněných 34, 29 centimetrů. Jonah rozhodně v sexu nestrádá. Ženy prý stojí za jeho dveřmi frontu. Ale největším rekordmanem světa je jiný samec. Velrybí samci mají penis dlouhý 2,7 metrů, hrůza!!!

 

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.3 Počet: 7 Nejlepší: 5 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Dara Rolins – krásné tělo, sexy hlas
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies