Mirka Košťanová nahá v magazínu Playboy

První česká vicemiss 2006 Mirka Košťánová společně s Lucií Hadašovou nafotila sérii sexy fotografií, na kterých jsou obě nahé. Přečtěte si více o této sexy krásce.

Miroslava Košťanová

Ze života Miroslavy Košťánové

Miroslava Košťánová se narodila 12. července 1985 v Praze. Vystudovala jazykovou školu, v současné době se věnuje studiu na vysoké škole. S modelingem začala v 18-ti letech, kdy ji náhodně na ulici oslovila zástupkyně jedné modelingové agentury. Tato 175 centimetrů vysoká kráska se může pochlubit mírami 85-60-88 a velkýma zelenohnědýma očima, kterých si nejde nevšimnout.

První česká vicemiss 2006

Mirka se umístila v roce 2006 v soutěži krásy Česká Miss na druhém místě. Vítězkou tohoto ročníku se stala Renata Langmannová. Na mezinárodní soutěži Top Modelka of the World 2006 se Mirka probojovala mezi nejlepších patnáct dívek z celého světa.

Mirka Košťanová nahá v magazínu Playboy

Tato sexy kráska odhodila stud i šaty a společně se silikonově upravenou Lucií Hadašovou, nafotila sérii sexy fotografií, jenž nenechají žádného muže chladným. Obě dvě krásky jsou na fotografiích, pořízených známým fotografem Janem Tůmou, úplně nahé.

Pro Playboy Mirka ovšem nepózuje poprvé, v roce 2008 nafotila pro tento pánský magazín již několik lehce erotických fotografií se zátiším Kanárských ostrovů.

Fotografie Miroslavy Košťánové společně s Lucií Hadašovou můžete shlédnout v květnovém čísle pánského magazínu Playboy.

Ze soukromí této sexy missky

Své soukromí si tato misska přísně střeží. Lze pouze spekulovat o tom, zda-li v jejím životě je a nebo není nějaký muž. Jistě ovšem je, že o nápadníky mít nouzi rozhodně nebude.

Sexy fotografie Mirky Košťánové naleznete v naší bohaté fotogalerii, která je umístěna pod článkem.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Záhadná úmrtí celebrit – 1. díl
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies