Miley Cyrus - mladá a odvážná

Mladá, krásná a talentovaná… Tak taková je ve zkratce Miley Cyrus, hlavní hrdinka oblíbeného amerického seriálu Hannah Montana. Erotické fotky a videoklipy Miley Cyrus naleznete právě v dnešním článku.

Zpěvačka Miley Cyrus na své propagační fotografii

Ze života Miley Cyrus

Miley se narodila 23. listopadu 1992 ve městě Franclin v americkém státě Tennessee. Její celé jméno zní Destiny Hope Cyrus. Miley se svou kariérou začínala postupně, nejprve vystupovala v nejrůznějších reklamách, poté si zahrála vedlejší roli v seriálu Doc.

Mohli jsme ji také spatřit ve filmu Big Fish (Velká ryba) .V součastné době Miley Cyrus představuje hlavní hrdinku v seriálu Hannah Montana, který patří mezi jeden z nejsledovanějších seriálů celé Ameriky.

Miley je ve světě hvězdou

Svou pěveckou kariéru Miley odstartovala až v roce 2006 díky nazpívanému sountracku k již zmiňovanému seriálu Hannah Montana. Debutové CD vydala v roce 2008.

Díky úvodnímu singlu s názvem 7 Things se nyní umísťuje na předních příčkách zahraničních hitparád. V České republice není Miley ještě příliš známá, ovšem nezoufejte, její čas teprve přijde.

Miley – mladá a odvážná

I když Miley vypadá jako svatoušek, opak je pravdou, je pěkný ďáblík. V roce 2008 se na veřejnosti objevili erotické fotografie, na kterých je téměř nahá. Zkrátka, i když je Miley tak mladá, kuráž se ji odepřít nedá…

Fotky, videoklipy Miley Cyrus

Fotografie a videoklipy Miley Cyrus naleznete pod článkem.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Nejbizarnější náboženství světa
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies