Miley Cyrus

Názory na tuto mladou a krásnou ženu se mnohdy rozcházejí, ale nikdo nemůže popřít, že má svůj osobitý, i když poněkud bláznivý, styl. Miley je skvělou herečkou a zpěvačkou a narodila se 23. listopadu roku 1992 v Nashville (Tennessee, USA).

Miley Cyrus a Billy Ray Cyrus při odpočinku.

 

Zajímavosti o Miley

 

  • Její první prací bylo sbírání podprsenek a kalhotek od fanynek jejího otce. Vždy po koncertě je z pódia posbírala a za odměnu dostala 10 dolarů.
  • Naučila se jezdit na koni, když jí byly pouhé 2 roky.
  • Miley chodila na soukromou evangelickou školu, ze které byla později vyhozena.
  • Představte si, že by Hannah Montanu hrála jiná dívka. Asi by to nebylo ono, že? Původně se Miley měla dostavit na konkurz na roli nejlepší kamarádky Hannah Montany, ale nakonec získala hlavní roli.
  • Písnička s názvem “Party in the USA” nebyla psána pro Miley. Původně to bylo určeno zpěvačce Jessie J.
  • Rodiče ji pojmenovali jako Destiny Hope Cyrus. Když byla malá, říkali ji ale přezdívkou “smiley” (česky smíšek). Později se z přezdívky stalo Miley a to jí už zůstalo.

 

Počátky její kariéry

 

Miley už ve svých 9 letech měla jasno - chtěla být herečkou. Navštěvovala lekce herectví v Armstrong Acting Studiu. Na začátku její kariéry se Miley objevovala jen v menších rolích. Její kariéra začala pozvolna. Nejprve na ni čekaly menší role. První roli získala v TV sériích svého otce s názvem “Doc”. Hrála tam dívku Kylie.

 

V roce 2003 získala roli malé Ruthie ve filmu Big Fish od Tima Burtona. Ve 12 letech šla na konkurz pro Disney seriál o tajné popové hvězdě. Jenže pro vedení Disney Channel byla prý Miley příliš mladá. Miley se ale nevzdala a bojovala o tu roli dál. Opět ji pozvali na konkurz pro roli Chloe Stewart. Ta byla později přejmenována na její jméno.

 

Prezident Disney Channel Gary Marshe ji prý zvolil pro její energický výkon. Miley je člověk, který umí milovat každou minutu svého života, takže se prý podobá Hilary Duff a na jevišti působí jako Shania Twain. Miley se chtěla především zbavit svého jižanského přízvuku, ale později už to Disney využil v seriálu tím, že do příběhu zařadil jejího otce - Billyho Raye Cyruse.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Machete - nová mexická bomba!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies