Samuraj.cz

Milenka vyjde pěkně draho!

Lukáš Kamp

V případě, kdy si kupujete auto či motorku si poměrně lehce spočítáte, kolik vás budou stát provozní náklady. Ale v případě milenky to nikoho ani nenapadne. Přitom vydržovat si ji, může být někdy daleko nákladnější.

Milenka na začátku nic nestojí

Pořízení milenky bývá ještě „zdarma”. Jednoduše někde na akci sbalíte pěknou holku, vyspíte se s ní a zjistíte, že vám její styl vyhovuje. Co jiného můžete udělat, než „si ji nechat jako milenku”. A právě to vám udělá pořádný vítr v peněžence.

Kde „být” s milenkou?

I když vy byt máte a vaše milenka také, nemáte se kde scházet. Vy, jelikož máte manželku, která vás kdykoliv může načapat a vaše milenka je zadaná. Jediným řešením vašich příležitostných schůzek je hotel. Pokoj v hotelu málo kdy seženete za méně než pět set korun a počítejte s tím, že se s spolu budete takto vídat až třikrát týdně.

Nutností jsou večeře

Dostatek sexu samozřejmě není všechno. Z toho vyplývá, že se jednou za čas, ještě před cestou do hotelového pokoje, v klidu někde navečeříte. A s večeří s milenkou počítejte minimálně třikrát měsíčně. A nad tím, kdo platí si hlavu lámat nemusíte.

Milenka má ráda dárečky

Ani nezkoušejte přijít na vaši schůzku s prázdnou. Samozřejmě, že na shánění důvtipných dárků nemáte čas, což znamená, že kupujete drobnost, kterou prodávají v obchodě za rohem. Ale pozor, jednou měsíčně si vaše milenka bude žádat hodnotnější dárky, třeba drahý parfém, luxusní prádlo...

Na řadu přichází společné víkendy

Jistě to znáte z filmů, aspoň jednou měsíčně je nutné vyrazit o víkendu na služební cestu. Je třeba zajistit ubytování na dvě noci pro dva, k tomu nějaké to jídlo a bez kvalitního pití se neobejdete.

A co teprve milenecká dovolená

Abyste si milenku udržel, minimálně jednou za rok musíte víkend prodloužit na celý týden a strávit ho společně někde v atraktivní lokalitě. Takový týdenní pobyt v Paříži není zrovna nejlevnější.

Zkrátka je jen na vás, zda si vyberete prázdný účet a žhavé noci s milenkou. Ovšem máte-li ještě na výběr, zvažte to...

Hodnocení: 4.0

Počet: 1

Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.