Mila Kunis dobývá Hollywood

Už z jejího jména je zřejmé, že děvče má slovanské kořeny. A taky že jo. Tahleta šťabajzna s ukrajinskými předky rozpaluje mužské osazenstvo kin do běla (vzpomeňme na obzvlášť povedenou lesbickou scénu v Černé labuti). Nejvyšší čas podívat se jí na zoubek.

Černobílá fotografie zdůrazňující ženský zadeček

Vedle Angely, Pamely i Natalie

Mila, respektive její rodina, se přestěhovaly do Ameriky, když bylo budoucí filmové hvězdě sedm. Na stříbrné plátno si začala razit cestu už v dětství a přes různé reklamy to dotáhla třeba ke ztvárnění malé Gii Carangi (velkou hrála Angelina Jolie) ve filmu Gia. Taky coby děcko skotačila v Pobřežní hlídce, ale vedle Pamely a dalších vyprsených zachránkyň jste ji asi přehlédli. Prostě chceme říct, že její kariéra se pomalu, ale jistě rozjížděla, až vyvrcholila filmem Černá labuť z roku 2010, za který byla nominovaná na Zlatý glóbus.

Kdo je víc sexy – Justin, nebo plyšák

blogspot.com

Pak jste ji určitě zaregistrovali i v Kamarád taky rád s Justinem Timberlakem. Jak už to tak chodí, když se ve filmu sejde dvojice mladých, pohledných a nezadaných herců, vyrojily se drby, že spolu mají techtle mechtle. Ani jedna strana je nepotvrdila, Mila se dokonce nechala slyšet, že při natáčení jedné milostné scény s Justinem usnula. To Justin byl určitě bdělý dokonale. Letos se na Milu můžete těšit ve filmu Ted, kde kromě ní hraje Mark Wahlberg a jeden dost sprostý plyšový medvěd.

Lesbická Zoe

Z Miliny filmografie stojí za zmínku i snímek Po sexu (2007), kde s princeznou z Avataru Zoe Saldanou provozuje dost nemravné hrátky, asi už trénink na Černou labuť.

Sama, samička, nebo šťastně zadaná

A teď si posvítíme na Milin milostný živit. Od roku 2002 chodila s Macaulay Culkinem, s tím, co byl Sám doma. Tahle kapitola je ale už uzavřená, pár se vloni rozešel. Možná že Mila konečně prozřela – v roce 2011 měla problémy s očima, dokonce byla přechodně slepá na jedno oko. No a když se po uzdravení pořádně rozkoukala, Culkin dostal kopačky (mimochodem, Kopačky je taky název filmu, ve kterém si roku 2008 zahrála). Od té doby mlží. Jako možná náhrada se nabízí už zmiňovaný Justin Timberlake nebo plyšový medvěd, ale ani jeden se zatím jasně nevyjádřil.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Když do divadla, tak na improshow!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies