Microsoft Surface – PC místo stolu?

Microsoft se opět povytáhl a představil světu nový typ počítače. Ovšem není to jen tak ledajaký počítač. Vyniká nejen svým "stolním" zpracováním, ale také dotykovým třicetipalcovým displejem, na kterém jde práce pěkně od ruky…

Fotografie výukové konzole Microsoft Surface

PC ve stolu – přichází nová éra počítačů s dotykovým displejem?

Microsoft Surface není obyčejný stolní počítač, zjednodušeně se dá říci, že je to počítač zabudovaný v malém stolku, který vyniká svým „dotykovým“ třicetipalcovým displejem. Žádná klávesnice, žádná myš – vše ovládáte pouze rukou, přesněji vašimi prsty.

K zaznamenání pohybu po stole je použito pět samostatných infračervených kamer, které jsou schopny detekovat položený předmět. Na MS Surface může pracovat i několik uživatelů najednou.

Práce na MS Surface? Snadná a rychlá!

MS Surface zvládne nejenom klasické kancelářské činnosti, tedy psaní či surfování na internetu. Tato chytrá skříňka zvládne i synchronizaci s PDA, převod digitálních fotografií z fotoaparátu, uložit hudbu či obrázky přímo do mobilu či osobního přehrávače - a to vše během chvilky, postačí pouze dané zařízení položit na displej počítače. Pro zábavu si můžete nakreslit velkoplošný obrázek v některém z grafických programů a nebo si zahrát vaši oblíbenou hru.

Microsoft Surface – hračka pro majetné?

Tato chytrá skříňka je k dostání už i v Evropě, její cena se pohybuje okolo 300 000 korun, což není zrovna málo – zejména pro běžné domácnosti. Microsoft Surface najde své uplatnění spíše ve větších firmách.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Dara Rolins – krásné tělo, sexy hlas
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies