Michaela Salačová – sexy DJka

Michaela Salačová je úspěšnou modelkou, moderátorkou a DJkou. V roce 2000 získala titul Miss ČR. V současné době patří mezi vyhledávané DJky. Úspěch slaví nejen v České republice, ale po celém světě. Ostatně, přesvědčte se o tom sami v našem dnešním článku.

Michaela Salačová

Ze života Michaely Salačové

Michaela Salačová se narodila 22. listopadu 1980 v Praze. Po vystudování střední školy zkusila své štěstí ve světě modelingu. Štěstí ji přálo a stala se tak jednou z vyhledávaných modelek. Brzy ale vyměnila přehlídková mola za mixážní pult a stala se úspěšnou DJ. Vystudovala vysokou školu, obor žurnalistika. Pracovala v reklamní agentuře a nebo jako fotoprodukční fotografa Petra Škvrněte. Jako moderátorku ji můžeme vídat například na hudební televizi Óčko. Nyní žije se svou rodinou v Brně.

Michaela Salačová - Miss ČR 2000

Michaela se stala v roce 2000 vítězkou prestižní soutěže krásy a získala titul Miss ČR. První Vicemiss se stala Kateřina Elgerová, druhou Vicemiss Markéta Svobodná. V té době se Michaele otevřely brány do světa modelingu dokořán a mohla tak získat nové zkušenosti. I v současné době ji můžeme občas zahlédnout na nějaké módní přehlídce, více se ovšem věnuje dýdžejingu.

Michaela Salačová - úspěšná DJka

Své první oficiální vystoupení coby DJka, absolvovala Michaela při příležitosti oslav svých dvacátých narozenin 22. listopadu 2002 v pražském klubu Naif. Díky nečekanému úspěchu jí byla nabídnuta pravidelná týdenní rezidentura v klubu Naif. Rozjela tak novou rezidentní noc pod názvem Fashion DJs. Nabídky se jí začaly od té doby jen hrnout, postupně tak získávala nové zkušenosti a kontakty, zlepšila se také v technice mixu.

V roce 2003 měla za sebou nejen klubové akce, ale i vetší halové párty, rádiová vystoupení atd. Postupně začínala obměňovat housové desky za různé další styly, čímž si postupně vytvořila svůj typický sound, jenž zahrnuje především prvky elektro, typické vokály, tvrdý beat a kytarové samply.

Doposud patří Michaela mezi žádané DJky na celém světě. Hrála nejen v České republice, ale také na Slovensku, v Holandsku, Německu, Belgii, Rakousku, Řecku, Portugalsku, Španělsku, Indonésii, Maďarsku, Sarajevu a Srbsku. Michaela je rezidentka a PR managerka brněnské Apokalypsy.

Úspěšná moderátorka na TV Óčko

Od roku 2008 pracuje Michaela v hudební televizi Óčko, kde uvádí dvakrát měsíčně pořad Frisbee. Podílí se také na dramaturgii a rozhoduje, jaký host přijde a co se bude hrát. Pořad Frisbee informuje o novinkách z prostředí světové i domácí taneční scény.

Ze soukromí sexy Michaely Salačové

Pánové, pokud máte o tuto sexy krásku zájem, tak máte smůlu. Ta je v současné době zamilovaná do Dalibora Vajčnera, kterého si vzala za muže a porodila mu letos v únoru syna Olivera.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Nespoutaný Sébastien Chabal
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies