Michaela Ochotská

Michaela pracuje jako televizní moderátorka a herečka. Narodila se 19. prosince roku 1984 v Bruntále (Česká republika).

Moderátorka Michaela Ochotská na své propagační fotografii v plavkách

 

Již od útlého věku jste u ní mohli zpozorovat její pohybové i řečnické nadání. Ve 12 letech tančila nejen pro radost, ale i závodně. Úspěšně dostudovala moderátorskou školu, kde získala dostatečný základ pro různé druhy moderování. Zvládla by moderovat počasí, dokázala by zvládnout i rozhovory vypjatějšího charakteru nebo komentovat sportovní utkání.

 

Ještě v době, kdy studovala, ji kontaktovala profesorka rétoriky Miroslava Besserová. Přemlouvala ji k tomu, aby zašla na casting pro seriál Pojišťovna štěstí. Naštěstí tam Michaela zašla a vybrali ji pro roli Ediny Krásové. Tento seriál byl velmi “novácky” oblíbený.

 

Režisérem byl Jiří Adamec, který její talent hodnotil jako přirozený. Podle něj prý byla při hraní svá. Nevěnovala se ale pouze tomuto seriálu. Současně s hraním působila jako fotomodelka, moderátorka společenských akcí a dokonce i jako manekýna.

 

V roce 2008 se objevila na televizních obrazovkách v poněkud jiné roli. Stala se moderátorkou v hlavním večerním zpravodajství. Byla to její velká životní role, když mohla “zaskakovat” za moderátorku Lucii Borhyovou, které se v té době narodilo miminko.

 

Díky tomu, že večerní zpravodajství je vždy vysíláno živě, získala spoustu cenných zkušeností. Naučila se vnímat hlas režiséra pomocí naslouchátka, řídila se jeho pokyny, dále si natrénovala mluvený projev, odbourala moravský přízvuk ve své dikci a také se naučila správně dýchat.

 

Moderátoři musí být připraveni i na případný výpadek. Musí se naučit pohotově reagovat a plynule přejít na tištěný text ve scénáři. Kromě role moderátorky se Michaela umí vžít i do jiných rolí. Nafotila také nějaké ty sexy fotografie pro Playboy.

 

Od roku 2013 byla ve vztahu s českým tenistou Lukášem Rosolem, za kterého se v roce 2015 provdala. Bohužel tento vztah neměl dlouhé trvání. Na sklonku minulého roku se od něj odstěhovala i se synem Andrém.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Nejmodernější vychytávky na vaše kolo
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies